Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó ha csak olajban sült...

Jó ha csak olajban sült csirkemellet eszek, olcsó lisztet veszek, olcsó benzint tankolok, de nem lehetséges véletlenül hogy másban duplán kifizettetik velem ennek az ál-olcsóságnak árát?

Figyelt kérdés
A kenyér kifli ára orbitális amióta Orbán van hatalmon 12 év után is. Két csirkehús félén kívül bármilyen húst vennék, az sokkal drágább és abban úgyis kifizettem a korlátozott csirkemell árát? A zöldségek brutális áremelkedéséről nem is beszélve. Minek az árát fizetem meg a korlátozott árú dolgokon kívül mindenben?

2022. jún. 20. 07:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%

Aha, Bécs pedig élhetetlen a bevándorlók miatt nem? Menj ki németországba, és nézd meg hányan szellöztetnek pulóvert mosás helyett. Könnyü lehet ennyire egyszerünek lenni, hogy olvasol egy kacsahírt és el is hiszed azonnal.

Jó lenne ha nem szólnál bele olyan dolgokba, amiröl semmit nem tudsz.

2022. jún. 21. 07:17
 22/23 anonim ***** válasza:
24%
Szerencsére nem hangosak a hozzászólások! Lenne itt sírás, rívás, ha a szánalmas annonimek szellemi sivársága, irigysége, tehetségtelensége hangot kapna...
2022. jún. 21. 11:23
 23/23 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
100%
Én tofut eszem csirke helyett. Harmadannyiba kerül.
2022. jún. 26. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!