Jó ha csak olajban sült csirkemellet eszek, olcsó lisztet veszek, olcsó benzint tankolok, de nem lehetséges véletlenül hogy másban duplán kifizettetik velem ennek az ál-olcsóságnak árát?
Figyelt kérdés
A kenyér kifli ára orbitális amióta Orbán van hatalmon 12 év után is. Két csirkehús félén kívül bármilyen húst vennék, az sokkal drágább és abban úgyis kifizettem a korlátozott csirkemell árát? A zöldségek brutális áremelkedéséről nem is beszélve. Minek az árát fizetem meg a korlátozott árú dolgokon kívül mindenben?2022. jún. 20. 07:31
11/23 anonim válasza:
Csak azt tudnám, hogy ha kifizeted masbanz, akkor mit aggódsz?
Hát ott a prémium benya, tankolj akkor 850-ért, ki akadályoz meg?
12/23 anonim válasza:
#11 Ennyi ésszel csodálom, hogy magadtól veszed a levegőt.
13/23 anonim válasza:
Gondoltam hogy többre nem telik
14/23 anonim válasza:
Németországban is Orbán emeli a fogyasztói árakat?
16/23 anonim válasza:
14: van globális hatás, meg lokális infláció is, az utóbbiról van szó
17/23 anonim válasza:
14
Németországban a fizetés is nagyobb, nem is kicsivel!
18/23 anonim válasza:
17
Na ja, mosás helyett ezért szellőztetik a pulóvereiket ... politikusuk tanácsára.
19/23 anonim válasza:
MOST olvastam, Horvátországban is üzemanyag árstop!!!
Na puff....és ezzel még nem lesz vége.
20/23 anonim válasza:
"Németországban a fizetés is nagyobb, nem is kicsivel!"
Ahogy a te fizetésed is nagyobb, mint az ukráné, mégis vered magad.
Na, a német ugyan így van ezzel, szerinted nem leszarja, hogy te mennyit keresel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!