Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire támogatnák idehaza...

Mennyire támogatnák idehaza az emberek,hogy az iskolák,vállalatok 1 része egyházi tulajdonba kerüljön tehát államosítás helyett egyházosítas legyen?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik.

2022. jún. 14. 11:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"szabadkőművesek"

Nem tudom, hogy mit értünk ez alatt. Ha azt, hogy több, mitn 2 IQ-m van, akkor vállalom, hogy ez leszek.

"Istentelenek által fizetett szennyáradat"

Örülnék, ha a tények kimondásáért fizetnének nekem, de sajnos pont azért fizetnek jelenleg, hogy valaki hazudjon.

Pl. az egyházaknak is fizetnek. :)

"itt te forgatod ki a szavakat és az anyanyelvet"

Semmit nem forgattam ki. Ezt jelenti, amit leírtál.

Azt el tudom képzelni, hogy nem ezt akartad leírni, de akkor megint a magyarral van gondod.

"nem 8 általánost végzett emberek, hanem a saját szakterületükön magas fokozattal rendelkeznek"

Ez bizonyítottan nem igaz, ezt írtam le az előbb is, és azért mert leírod újra, még nem lesz igaz.

Egyrészt, nem lesz attól valaki művelt, hogy 8 általánosnál magasabb fokozattal rendelkezik.

Másrészt, szemináriumokon kell résztvenni, viszont majdnem kivétel nélkül minden, az ugyancsak nem túl értelmes, papoktól függsz. Sokszor felvételi eljárásokat ugranak át teljesen, ha megszerzel egy-két ajánlást.

Itt bizonyítottan nem, értelem alapján válogatnak.

"Szóval bár azt írod, hogy nem szempont, de ez így konkrétan nem igaz. Sebaj, nem ismered a témát, nem tehetsz róla"

Ismerem, azért tudom, hogy az ajánlás mennyivel többet ér az értelemnél.

Ha Józsi atya beajánl, akkor akármilyen ostoba vagy, téged átrúgdosnak a legnehezebb akadályokon is, mert X ajánlott.

Nem, köszönöő viszonyban se vagy a valósággal, nem tehetsz róla. :)

"Bocsi, de kit érdekelnek az ateisták? Én erre a kijelentésedre reagáltam"

Tükrözi a szellemi színvonalat.

Abból lehetnek vallási vezetők, akik hívők, ha a hívők alapból átlagosan alacsonyabb szellemi rétegben vannak, akkor a vallási vezetők sem fognak nagyon kiemelkedni.

"egy szűk réteg, nem reprezentálják a teljes hívők létszámát."

Ez abban az esetben lenne igaz, ha az új vezetői réteg nem függne a régitől, gyakorlatilag minden szempontból.

És itt egyébként nem csak szakmai alapokról beszélek, ahogy láttuk az elmúlt években bűncselekményeket is szívesen hallgatnak el, ha erről van szó.

Amíg az alsó réteg kiválasztása függ a felsőrétegtől, és évszázados múltra tekint ez vissza, addig nem számít az a szűk réteg, mivel nem szakmai alapon választanak.

2022. jún. 15. 09:01
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy ott mindenki tiszta. De akkor ismarhaságokat írsz és igen ezek azok.
2022. jún. 15. 11:44
 33/37 anonim ***** válasza:
87%
Mivel a vallás a valaha kitalált legkárosabb dolog a világon, ezért nem támogatnám.
2022. jún. 17. 10:27
 34/37 anonim ***** válasza:
63%

"Nem mondtam,hogy ott mindenki tiszta"

Több száz oldalas anyagok vannak, hogy szabályosan bevédik a bűnelkövetőket, sőt, sokszor az ilyen embereket nevezik ki és később pedig ő nevez ki másokat.

"De akkor ismarhaságokat írsz és igen ezek azok."

Most azt írtad le, hoyg "részben igazad van, de attól még marhaság".

Ami fizikailag lehetetlen, vagy igazam van, vagy marhaság, amit írtam.

Akkor mondhatod ezt, ha te nem vagy megfelelő értelmi képességek birtokában.

2022. jún. 22. 09:43
 35/37 A kérdező kommentje:
Nem igaz. Lehet vannak dolgok amibe igazad van de nagy részben marhaság amit írtál. Igen am de ez a katolikus egyháznál fordul elő én meg protestáns vagyok. És hiosek abban,hogy a katolikus egyházat is meg lehet reformálni. Miután elszámoltattuk az ilyen Erdő Péter féléket. Egy szóval tehát lehet nem vagy Káder vagy szabadkőműves de akkor is az ők propagasndáit fújod. Még ha egy káét esetben igazad is van.
2022. jún. 22. 10:53
 36/37 anonim ***** válasza:
75%

"Lehet vannak dolgok amibe igazad van de nagy részben marhaság amit írtál"

Ennek a mondatnak megint nincs értelme, tekintve, hogy amit írok az összefügg, ha az egyik része értelmes, akkor a másik része is azzá válik.

Nem egy felsorolást adok, ahol azt mondom, hogy tej, vaj, asdasd és az asdasd-nak nincs értelme.

"a katolikus egyháznál fordul elő én meg protestáns vagyok"

Ott egyébként még kevesebb az elvárás.

A katolikus legalább a látszatra ad.

De az egyik kutya, másik eb.

"És hiosek abban,hogy a katolikus egyházat is meg lehet reformálni."

Persze, hogy meg lehet valahogy az ateizmus is kialakult, ami a valósághoz legközelebb áll.

"Egy szóval tehát lehet nem vagy Káder vagy szabadkőműves de akkor is az ők propagasndáit fújod"

Nem, én tényeket írok, veled ellentétben, aki mesékben hisz.

2022. jún. 22. 11:18
 37/37 A kérdező kommentje:
Nem nem a tényeket. Jol van ha így látod jelentkezz be a legközelebi egyháznál amelyiknél akarsz és mond,hogy valaki ott szeretnél lenni és anyit tudsz,hogy tiszta az elméd. Ez akkor is a Káder köcsögök dumája.
2022. jún. 22. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!