Mennyire támogatnák idehaza az emberek,hogy az iskolák,vállalatok 1 része egyházi tulajdonba kerüljön tehát államosítás helyett egyházosítas legyen?
Miért? Miért lenne jó, hogy hozzá nem értő idióták kezébe kerülnének addig adott esetben sikeres cégek?
Az egyházi vezetők nem szakértelem alapján kerülnek ki és nem is értelem alapján, ezért nem szabad a kezükbe hatalmat adni.
De igen is művelt emberek vannak ott. És ez működik a Vatikánba,az egész közelkeleten.
És hanem tetszik légszívesne légy istenkáromló habem finoman, diszkréten írd le.
"De igen is művelt emberek vannak ott"
Nincsenek, a vallás nem műveltség alapján, hanem elhivatottság alapján működik.
"És ez működik a Vatikánba,az egész közelkeleten."
Ott sem műveltek elsősorban az emberek.
"És hanem tetszik légszívesne légy istenkáromló habem finoman, diszkréten írd le."
Egyrészt, semmi istenkáromló nem votl abban, amit írtam, ezek tények.
Másrészt, nem fogok neked diszkréten utalni arra, hogy kretének az emberek, mivel azok.
Katolikus keresztény vagyok és nem támogatom. Ahogy szerintem az egyházam sem támogatna ilyesmit. A közvélekedéssel ellentétben az iskolák egyházi tulajdonba vételét és az iskolai hittant sem támogatták (pedig hagyományosan ilyen irányú tevékenységet az egyház végzett és végez), csak a kormány letojta, mert épp kellett a vallási PR...
Az egyház célja nem egy gyár üzemeltetése, egészen más a funkciója, hivatása.
Nem, annyi kell, hogy ne legyél elmebeteg, de ha azt teljesíted, amit a társadalom többsége teljesít, akkor igen, bármeddig eljuthatsz.
Hány ilyennek szeretnéd, hoyg bemutassalak? Mert én bizony ismerek nem egyet.
Egyébként valami agyatlan bemagolása normális esetben nem műveltség.
16-os, elég magas tudományos fokozattal bíró emberek (is) vannak az egyházi vezetésben, illetve konkrétan az MTA bizottságaiban, köztestületeiben is vannak teológusok.
Szóval szerintem ne erőlködj olyan témában, amit alig ismersz.
Nos igen, itt kezdődnek a szövegértési problémák.
Kutatási szempontból foglalkozni vallással, az nem egyenlő vallási vezetőnek lenni.
Tudom, hogy bonyolult ez a magyar, de kérlek, próbáld meg felfogni, ha már az anyanyelved.
Továbbá, az állításom nem az volt, hogy nem lehet ilyen, hanem az, hogy ez nem szempont, így a legtöbb esetben nem érvényesül. Azért mert tudsz valakit, aki kicsit is értelmes, még nem cáfoltál.
Mellesleg, mielőtt további ostobaságokba kezdesz. Ezt nem vallási vezetők közt, hanem általánosságban mérték. A legmagasabb IQ-val az ateisták rendelkezdnek átlagosan, egyik vallás, még távolról se, volt képes megközelíteni őket átlag IQ-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!