Mennyire támogatnák idehaza az emberek,hogy az iskolák,vállalatok 1 része egyházi tulajdonba kerüljön tehát államosítás helyett egyházosítas legyen?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik.2022. jún. 14. 11:30
1/37 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy az egyház meg az állam kezében van.
4/37 anonim válasza:
1-es válaszában sok igazság van!
Ma az egyházak működésében nagyon nagy az állami támogatás aránya, ebből is adódik, hogy a sok intézményt fenntartó egyházak (kiemelten a katolikus egyház) erősen függnek az államtól. Ebből pedig egyenesen következik, hogy nyalnak a kormánynak, különösen ékes példa volt erre a közelmúltbeli mise Orbán Viktorért, születésnapja alkalmából.
Én hívő ember vagyok, de ezeket nagyon rossz dolgoknak tartom.
5/37 anonim válasza:
Az egyházak tuti nem akarnák... Még egy púp a hátukra? :-D
7/37 anonim válasza:
Szerintem a vallásnak ígyis több hatalma és befolyása van, mint amennyinek kéne.
8/37 anonim válasza:
Az egyházban is nagyon a pénz beszél. Amolyan havi húszasért annyit gyónhatsz amennyit akarsz de a semmiért az összes bűnöd rád rohadhat.
9/37 anonim válasza:
Hol kell fizetni a gyónásért, 8-as??? :-D
10/37 anonim válasza:
#9 Csak egy amolyan képes beszéd volt nem szó szerinti példa :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!