Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire támogatnák idehaza...

Mennyire támogatnák idehaza az emberek,hogy az iskolák,vállalatok 1 része egyházi tulajdonba kerüljön tehát államosítás helyett egyházosítas legyen?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik.

2022. jún. 14. 11:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20 Jó ez megint a a szabadkőművesek,Istentelenek által fizetett szennyáradat. Ja meg így fog nyerni a Fidesz meg úgy fog nyerni a Fidesz.
2022. jún. 14. 14:55
 22/37 anonim ***** válasza:

Jajj 20-as, itt te forgatod ki a szavakat és az anyanyelvet. :))

"Kutatási szempontból foglalkozni vallással, az nem egyenlő vallási vezetőnek lenni."

Nem egyenlő, de a "vallási vezetők", ahogy te fogalmazod, de én mondjuk a Katolikus Egyházra gondolok, nem 8 általánost végzett emberek, hanem a saját szakterületükön magas fokozattal rendelkeznek. Mindenhol van kivétel, de általában, aki csak epphogy el tudta végezni a teológiát, abból nem lesz bíboros, de még püspök se nagyon... Szóval bár azt írod, hogy nem szempont, de ez így konkrétan nem igaz. Sebaj, nem ismered a témát, nem tehetsz róla... :))

"Ezt nem vallási vezetők közt, hanem általánosságban mérték. A legmagasabb IQ-val az ateisták rendelkezdnek átlagosan"

Bocsi, de kit érdekelnek az ateisták? Én erre a kijelentésedre reagáltam: "Az egyházi vezetők nem szakértelem alapján kerülnek ki és nem is értelem alapján"

Ebből a szempontból meg rohadtul mindegy, hogy az átlag hívő butább-e az ateistánál. Tekintve, hogy a "vallási vezetők" (akiknek jelentős részének van tudományos fokozata) egy szűk réteg, nem reprezentálják a teljes hívők létszámát.

De amúgy ezek nem is tartoznak ehhez a kérdéshez, szóval a magam részéről én nem offolnám tovább.

2022. jún. 14. 17:02
 23/37 anonim ***** válasza:
Az egyházakat tartsák el a hívők adományaiból!
2022. jún. 14. 17:23
 24/37 A kérdező kommentje:
Akkor ris marhaság amit mondasz.
2022. jún. 14. 17:26
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

És a lőtéri kutyát nem érdekli, ha leépülnek az egyházak amiatt, mert nem képesek kitartani a hívők! Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Ez az egyetlen esély arra, hogy egészséges méretű egyházak alakuljanak ki az országban, - hogy nem pumpálsz bele semmi feleslegeset! Sem energiát, sem anyagiakat! Aki hívő, áldozzon rá - a sajátjából - vagy inkább ne legyen (egyház)!

2022. jún. 14. 17:31
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Az egyházi hívők sem finanszírozzák senkinek a személyre szabott hülyeségeit! Legyen így fordítva is!
2022. jún. 14. 17:32
 27/37 anonim ***** válasza:
55%
Egy pillanatig se. A még létező egyházi létesítményeket pedig gyújtsák fel.
2022. jún. 14. 17:55
 28/37 A kérdező kommentje:
27 Mert Rákosi az jobban csinálja mi? Mégegyszer mondom szbadkűmeveeskre nem vagyok kíváncsi.
2022. jún. 14. 18:09
 29/37 anonim ***** válasza:

Sok ide válaszoló meg a te butaságaidra és agresszivitásodra nem kíváncsi!

Túl sokat beszélsz mellé! Patt! :D

2022. jún. 14. 18:12
 30/37 A kérdező kommentje:
Ez nem mellé beszélés
2022. jún. 14. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!