Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ szerint a szexuális...

Az LMBTQ szerint a szexuális irányultság miért egy kőbe vésett dolog?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=KYQQi4ZFQ3I

Most néztem ezt az interjút és nagyon meglepő, hogy egy volt meleg beszél arról, hogy ezt az életformát maga mögött hagyta és most egy heteroszexuális kapcsolatban boldog és alapított családot. Persze vádolják is az LMBTQ-ból, ahová korábban tartozott, hogy csak elnyomja magában. Nagyon sok fontos dolgot elmond, de talán az a legszembetűnőbb állítás, hogy a szexuális irányultság nem kőbe vésett dolog, amitől persze egy LMBTQ-s epét hány.

Szerintetek (veleszületett) szexuális beállítotság a melegség, vagy inkább egy életformaként kell rá tekinteni?

2022. jún. 8. 01:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
36%

Van akinél szinte nem változtatható meg van akinél igen.

Itt inkább százalékos valószínűségről beszélünk. Tehát van olyan aki 99.99%-ban homo és csak 0.01%-ban hetero.

De van olyan aki 60%-ban hetero és 40%-ban homo. És mindez fordítva is igaz.

Ergo valamilyen arányban kissé biszexuális az ember csak nem mindegy hogy ki mekkora százalékban és melyik irányba.

És pontosan ez az oka amiért tiltani kéne a nem heteroszexualitás propagálását mivel vannak olyan emberek akiket ez befolyásolhat!!! Persze ezt folyamat tagadja az LMBTQ....

2022. jún. 9. 14:42
 32/42 anonim ***** válasza:
74%

#31 Én sose láttam olyan filmeket, cikkeket, videókat, ami leszbikus lányokról szólt volna, kizárólag hagyományos, hetero kapcsolatokat mutató filmeket, amikor kicsi voltam.

Akkor hogy magyarázod azt, hogy nő létemre nem közösülnék, és romantikus kapcsolatot sem tudnék elképzelni férfival, ellenben nővel igen?

2022. jún. 9. 15:08
 33/42 anonim ***** válasza:
26%

Talán mert tudatos lény vagy, nem pedig egy beprogramozott gépezet? :D

2022. jún. 9. 15:17
 34/42 anonim válasza:
71%

Erol inkabb nem mondok semmit mert a szexualitás velunk szuletik!

De ki vagyok en hogy cafooljam!

En biszexek mondtam mindig is magam amiota tudom az eszemet!

18 evesen megismertem egy sracott akit tiszta lelkemet szivemett odadnam erte!

Csak annak 5 eve

Es enis remenykedtem hogy meglehett valtozni belole!

Nekem nem jott be!

5evig nyomtam el

Csaladom lett

Minell tovabb nyomod el olyan nagyott robban hidd el nekem!

A tavaj arra ebrettem jogy az exemmmel alomodtam es azota szinte minden nap!

Nem birom hogy nm tudok rolla semmit

Es ez a csaladomra is kihat

2022. jún. 9. 16:55
 35/42 anonim ***** válasza:
5%

#31-es voltam és a #32-nek írom

"Akkor hogy magyarázod azt, hogy nő létemre nem közösülnék, és romantikus kapcsolatot sem tudnék elképzelni férfival, ellenben nővel igen?"

Úgy hogy 99.999%-ban te leszbikus vagy. De ezt pontosan le is írtam a kommentemben. Tessék mondatot értelmezni.

2022. jún. 9. 16:56
 36/42 anonim válasza:
0%

Figyelj ferfi vagyok

Nem tudom mivel biszex vagyok

Koszi nm vagyokleszbikus

2022. jún. 9. 17:03
 37/42 anonim ***** válasza:
7%
#34 nem akarsz fantasy regényeket írni?
2022. jún. 9. 17:07
 38/42 anonim ***** válasza:
79%
Nézd meg Netflixen a Pray the gay away dokumentumfilmet, pont ilyen meberekről szól akik megpróbálták megváltoztatni az irányulságukat. De ezt nem lehet megváltoztatni, ha szerinted mégis, akkor legyél egy évig meleg, meglátjuk megy-e (nem, mert ez nem így működik) nem fogod pl a férfiakat hirtelen vonzónak látni, csak mert azt szeretnéd
2022. jún. 12. 12:42
 39/42 anonim ***** válasza:
5%

Inkább hallgasd végig az interjút, amit kérdező belinkelt, ott valóságos hétköznapi emberek mesélnek a Netflix-sorozat megkonstruált karakterei helyett. Ezek az emberek hosszú évek óta megszabadultak és boldog életet élnek.

2022. jún. 12. 12:49
 40/42 anonim ***** válasza:
79%
#39 Gondolod nem konstruált az élettörténete, amit a mániért elmondott?
2022. jún. 12. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!