Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ szerint a szexuális...

Az LMBTQ szerint a szexuális irányultság miért egy kőbe vésett dolog?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=KYQQi4ZFQ3I

Most néztem ezt az interjút és nagyon meglepő, hogy egy volt meleg beszél arról, hogy ezt az életformát maga mögött hagyta és most egy heteroszexuális kapcsolatban boldog és alapított családot. Persze vádolják is az LMBTQ-ból, ahová korábban tartozott, hogy csak elnyomja magában. Nagyon sok fontos dolgot elmond, de talán az a legszembetűnőbb állítás, hogy a szexuális irányultság nem kőbe vésett dolog, amitől persze egy LMBTQ-s epét hány.

Szerintetek (veleszületett) szexuális beállítotság a melegség, vagy inkább egy életformaként kell rá tekinteni?

2022. jún. 8. 01:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
73%

A válaszokat nem olvastam, de a kérdésre szeretnék reagálni:

Meleg vagyok, nem azért mert ez akartam lenni, egyszerűen ilyen lettem. Éveken át próbáltam megváltozni, gyűlöltem magam, amiért képtelen voltam rá. Talán még most is gyűlölöm egy kicsit ezt az érzést. Ha meg tudtam volna változni, akkor már rég nem lennék meleg, tényleg mindent kipróbáltam (negatív megerősítés, önsanyargatás, imádkozás, önmegtartóztatás, tudatos figyelemöszpontosítás stb.), de egyik sem működött.

Meglehet, hogy egyesek tudnak ezen változtatni, de az biztos, hogy én nem tudnék. Szerintem ez egyénfüggő, az is lehet, hogy az említett illető biszexuális.

2022. jún. 8. 12:30
 22/42 anonim ***** válasza:
3%
Az LMBTQ azért mondja,hogy kőbe vésett dolog mert nem szeretne tagokat veszíteni.Ugyanolyan ideológia,agymosoda ez is mint a vallások.
2022. jún. 8. 15:38
 23/42 anonim ***** válasza:
71%

Azért mondják ezt az LMBTQ tagok mert túl sok rossz példát láttunk. Hirtelen "megtér" valaki, hirdeti hogy kigyógyult a melegségből majd pár év múlva mindenféle mentális problémákkal küzd, vagy megcsalja a feleségét egy férfival, rosszabb esetben öngyilkos lesz.

Engem baromira nem érdekel hogy ki kit szeret, tőlem "megtérhetnek" más meleg emberek, ha ők boldogok én boldog vagyok értük, de az eddig látott példák nem azt mutatták nekem hogy heterová lehetne válni. Őszintén pár éve én is szívesen lettem volna hetero, próbálkoztam de csak szarul éreztem magam, ez van.

2022. jún. 8. 17:30
 24/42 anonim ***** válasza:
2%

"Hirtelen "megtér" valaki, hirdeti hogy kigyógyult a melegségből majd pár év múlva mindenféle mentális problémákkal küzd, vagy megcsalja a feleségét egy férfival, rosszabb esetben öngyilkos lesz."

Ezek az emberek hosszú évek óta megszabadultak, és kutya bajuk. Boldog családapák, és semmilyen mentális betegségük nincs. Ha Isten megszabadította, az igazi szabadság, nem pedig mentális betegség.

Ján 8:36 Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek.

2022. jún. 8. 19:28
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

Le merném fogadni, hogy a srác az interjú után felment s Grindr-re,hogy gyors (pasi) numerát találjon a környéken, így lesz majd kire gondolni, amikor este befekszik az asszony mellé az ágyba.

Így szokott ez lenni.

2022. jún. 9. 02:28
 26/42 anonim ***** válasza:
2%

Tudod, mindenki magából indul ki. :)

2022. jún. 9. 10:54
 27/42 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy látom megvan a biblia idézőnk is. Nekem az a kérdésem hogy aki fizikai problémáktól szenved azoknál miért nem működike ez a dolog?

Lehet nem imátkozott elég erősen?

2022. jún. 9. 11:42
 28/42 anonim ***** válasza:
3%

Működik. Kitartónak kell lenni, és hinni benne. Nem szégyenít meg a remény - hogy egy újabb bibliai idézetet hozzak. :)

2022. jún. 9. 11:44
 29/42 anonim ***** válasza:
74%
Ok minden kérdésemre választ kaptam, örülök hogy ateista vagyok.
2022. jún. 9. 11:46
 30/42 anonim ***** válasza:
21%
Szíved joga. :)
2022. jún. 9. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!