Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek! Miben nyilvánul meg...

Melegek! Miben nyilvánul meg a bántalmazás irányotokba a hétköznapokat illetően?

Figyelt kérdés
Most nem a kirívó, célzott esetekre gondolok, hogy megvernek a nemi irányultságotok miatt (de ilyen is jöhet), hanem arra, ha pl. az utcán mentek és beszólnak meg hasonlók. Munkahely stb. Amik a hétköznapjaitokat rosszabbá teszik, és ezt annak a számlájára írjátok, hogy nem elég elfogadóak az emberek. Illetve mit lehet ezzel szerintetek törvényi szinten tenni?

2022. jún. 7. 12:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Hogy keveredett ez a beszélgetés ide? Ha gyereket akarsz csinálni hajrá senki se akadályoz meg h legyen neked vagy 10.

Visszatérve az eredeti kérdésre, főleg gúnyolódások, beszólások a leggyakoribbak.

De vannak komolyabb esetek is, mikor valaki konkrétan fizikailag bántani akar.

Ezen fellül lakhatási/munkahelyi lehetőségek sokasága tud csak amiatt elveszni mert meleg vagy.

2022. jún. 9. 16:55
 22/23 anonim ***** válasza:
22%
Maga a homofóbia rossz szó , a fóbia indokolatlan félelmet jelent , de a legtöbb "homofób" nem fél tőlük hanem utálja őket. Szerintem a homofóbia rossz , de ne essünk át a ló másik oldalára , mert a meleg propaganda nagyon káros.
2022. jún. 9. 18:53
 23/23 anonim ***** válasza:

én ezt a kérdéskört mindig diszkréten kezelem. egy munkahelyen arról se magyaráznék hogy ENTJ személyiség vagyok, se arról hogy hány éves a tesóm és miket szoktam csinálni, se arról, mire allergiás a kutyám, az én szexuális beállítottságom is az én magánügyem. ha mégis valahogy felmerül a téma nem szoktam hazudni, és eleve próbálok olyan határozottságot sugallni, hogy engem ne bántson senki, és ezen a területen se tudnak. néztek már meg az utcán amikor mentem bulizni prideos cuccban? szóltak-e be amikor a csajomat megcsókoltam mindenki előtt? persze. de nem érdekel különösebben :P olyan volt, hogy pl. kocsmában random vkivel beszélgettem és mondtam hogy leszbikus vagyok, és akkor előadták h az milyen szexi de a meleg srácok milyen ocsmányak, ilyenkor v kulturáltan és szellemesen elmondtam az illetőnek hogy hát ha nem tetszik vmi de nem árt vele senkinek akk oké (nem mondtam hegyi beszédet az emberi szexualitásról :D), vagy mondtam vmi nagyon oltót a témával kapcsolatban.

törvény? hát lényegében azzal nem tudsz mit csinálni h az emberek g@cik meg evolúciósan mindenféle random alakot diszkriminálunk, toleranciára törekszünk, itt igazából az lenne a fontos hogy vkinek legyenek védekezőmechanizmusai és tudjon bölcsen kezelni egy helyzetet, amikor pl. diszkrimináció éri.

2022. jún. 12. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!