Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek! Miben nyilvánul meg...

Melegek! Miben nyilvánul meg a bántalmazás irányotokba a hétköznapokat illetően?

Figyelt kérdés
Most nem a kirívó, célzott esetekre gondolok, hogy megvernek a nemi irányultságotok miatt (de ilyen is jöhet), hanem arra, ha pl. az utcán mentek és beszólnak meg hasonlók. Munkahely stb. Amik a hétköznapjaitokat rosszabbá teszik, és ezt annak a számlájára írjátok, hogy nem elég elfogadóak az emberek. Illetve mit lehet ezzel szerintetek törvényi szinten tenni?

2022. jún. 7. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
És mi nem ugyanazon a bolygón élünk? Aminek el kellene látnia őket is, és minket is? És szemmel láthatóan nem bírja?
2022. jún. 8. 20:28
 12/23 anonim ***** válasza:
6%
Engem csak a magyar és európa emberek érdekelnek
2022. jún. 8. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
De ha a világ másik fele miatt pusztul (meg miattunk is) a bolygó, az ránk is hatással lesz/van. Ennyire szűk látókörű vagy?
2022. jún. 8. 20:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Ázsiában sem fenyeget már túlnépesedés, ugyanis Kínában is elkezdtek fogyni. Japán pedig rohamosan fogy, 2050-re vélhetően 90 millióan lesznek a mostani 120 helyett.

Afrikában tízszeres a szorzó egy évszázad alatt, csak nem tudom, a néger törzsfőnök ki fogja-e fizetni az én nyugdíjamat is, vagy majd kukában kutatunk, mert nem lesz új generáció, aki kitermelje. Vagy igen, akkor igyekszik majd eltűnni itthonról, lásd, Örményország.

2022. jún. 8. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Már a szüleimnek sem lesz nyugdíja, nemhogy nekem. Erre az lenne a megoldás, hogy átalakítják a nyugdíjrendszert, és nem az, hogy tovább terheljük ezt a haldokló bolygót.
2022. jún. 8. 20:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem lesz a szüleinek nyugdíja. És ki a hibás? Csak nem a szülei
2022. jún. 8. 21:29
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
13: nem vagyok szűk látókörű , de nem a dologó fehér embert kéne csökkenteni , hanem a niggereket
2022. jún. 8. 21:31
 18/23 A kérdező kommentje:
15 És hogyan alakítod át? Mert itt mmindig vége az okosok részéről a mondatnak :)). Nyugdíjhoz munkaerő kell, aki azt kitermeli, mivel nyugdíjas nem dolgozik, vágod. Viszont a munkaerő az emberből van, amihez szülni kell az embert.
2022. jún. 8. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 nyilván nem egyik napról a másikra kellene átállni, kelleni fog egy 10-15 év átfutási idő, de a magánynyugdíj pénztárak a megoldás. Nyilván aki most megy nyugdíjba, és nem készült ilyennel, arról is gondoskodni kell, de van elég pénz a stadionokra, meg a haverokra, az pont meg tudná annyi időre oldani. Vagy másik megoldás, hogy akkor a bolygó pusztulását valahogy lassítsák, hogy ne arra szüljük a gyerekeket, hogy a légszennyezésben, a túlmelegedésben, vagy az ivóvízhiányban pusztuljanak el 30 év múlva.
2022. jún. 8. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
7%
Nem terjeszthetjük a gyerekeknek az óvodákban az LMBTQ, gender ideológiát, és nemváltásra sem biztathatjuk őket. Bennem ez nagy törést okoz.
2022. jún. 9. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!