Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek! Miben nyilvánul meg...

Melegek! Miben nyilvánul meg a bántalmazás irányotokba a hétköznapokat illetően?

Figyelt kérdés
Most nem a kirívó, célzott esetekre gondolok, hogy megvernek a nemi irányultságotok miatt (de ilyen is jöhet), hanem arra, ha pl. az utcán mentek és beszólnak meg hasonlók. Munkahely stb. Amik a hétköznapjaitokat rosszabbá teszik, és ezt annak a számlájára írjátok, hogy nem elég elfogadóak az emberek. Illetve mit lehet ezzel szerintetek törvényi szinten tenni?

2022. jún. 7. 12:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Az utcán volt már, hogy beszóltak, pedig nem csináltam semmit, csak beszélgettem egy haverommal.

Egy kocsmában volt például olyan, hogy a szomszéd asztalnál a melegeket szidták, hogy mind haljon meg. Ezt ugyan nem nekem címezték, de rosszul esett.

Az iskolában elég sokat szorongtam, hogy mi lesz ha kiderül, gyakran űztek ebből viccet az osztálytársaim.

A melóban is szorongok néha, a többség ott már elfogadó, de van olyan is, akinek ez az egyik fő támaja, hogy utálja a melegeket. Emiatt ott sem szeretném, ha kitudódna.

Ezek jutottak most eszembe, de biztos voltak még ilyenek.

Nem tudom hogyan lehetne ezt törvényileg javítani, szerintem nem egy törvény miatt fognak az emberek elfogadóbbak lenni.

2022. jún. 7. 13:01
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszi, és miért szóltak be és mit? Honnan tudják, hogy meleg vagy?
2022. jún. 7. 13:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
#2: Egy recepciós hölgyről beszéltünk épp, aztán valahogy szóba került, hogy kettesben voltunk vele (na nem úgy, csak ez így szerepelt a mondatban). Ők meg csak ezt hallották és azt hitték, hogy a haverommal voltunk együtt kettesben (nem mintha nem lehetnénk, de mindegy). Ezt elkezdték gúnyosan ismételgetni és röhögni rajtunk, hogy hülye b*zik. Nem tudom, hogy honnan tudják, van aki megérzi, de nem mindenki, szerintem nem egyértelmű.
2022. jún. 7. 13:48
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
Megérzi, ja :D biztos valami különleges képességük van. :D
2022. jún. 7. 14:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Amúgy Csernus műsorában volt egy meleg csávó, aki arról beszélt, hogy egy idő után kialakul egy "hatodik érzék", hogy ki a meleg. De gondolom ez inkább melegekre jellemző, én se tudnám megmondani, hogy ki a meleg, pedig biztos naponta elmegyek néhányuk mellett.
2022. jún. 7. 14:49
 6/23 anonim ***** válasza:
11%
A homofóbia teljesen érthető, miattuk is csökken a népesség és ez már betudható hazaárulásnak , de egyébként is egy rossz és káros dologról van szó. Volt is egy csomó nyígás az ellenzékben , hogy nem fogathatnak örökbe puját , de érthető a melegek igénye , mert ha nem tud gyereket szerezni , akkor boldogtalan lesz , mert nem tudja tovább adni a DNS-ét. Ja és amúgy az életünk célja az, hogy tovább adjuk a DNS ünket , persze még elmehetünk vallási alapon , miért rossz melegnek lenni , de most nincs nagy kedvem.
2022. jún. 8. 19:42
 7/23 A kérdező kommentje:
6: akkor sem tudja továbbadni a DNS-ét, ha örökbe fogad.
2022. jún. 8. 19:49
 8/23 anonim ***** válasza:
2%
de ezzel próbálják pótolni a hiányt
2022. jún. 8. 19:52
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
#6 egy túlnépesedő bolygón miért baj, hogy nem szaporodik mindenki jobbra-balra?
2022. jún. 8. 19:54
 10/23 anonim ***** válasza:
6%
Ázsiában ez fenyeget , de mi , magyarok , mi csökkenünk.Nem is beszélve arról , hogy a fehér népek is csökkennek , lassan németországban is többen fogják ünnepelni a ramadánt mint a karácsonyt
2022. jún. 8. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!