Egyetértenél azzal, hogy a kommunista vezetőket kivégezzék, vagy rendvédelmi telepre szállítsák?
"Sejtettem,de én meg éltem benne tudok véleményt mondani,nem a jobbikos propagandát kajálom be:DD"
Még mindig nem került képbe a kérdésben a Jobbik.
"Magyarázd el nekünk Mester!Lessük a szavaidat!Gyorsan keress valami sablonszöveget a jobbik vmelyik szennysite-ján nehogy teljesen körülröhögtesd magad."
Itt is ismételnem kell.
"Egy normális országban meg szokták büntetni a diktatúra vezetőit."
Egy normális országban sosem dőlne be egy diktatúra. Demokráciát csak ostoba parasztok akarnak.
"Horn Gyula pedig soha nem ölt meg senkit és nem is adott ilyenre paracsot. "
Maradjunk inkább annyiban, hogy nem bizonyítható egyértelműen. De ha így fogalmazol, bár jogilag helyes, ám megtévesztő. Azt sugallja mintha ott sem lett volna, vagy nem lett volna fegyver a kezében.
"A nacizmus alatt 600 ezer embert deportaltak Magyarorszagrol a halaltaborokba, komcsiknak is voltak dolgok de nem ilyen aranyba a konszolidacio utan meg MO volt a legjobb elni a kelet-blokk orszagai kozul"
Akkor most számold össze a szocializmus alatt mennyit. 500ezer volt az utolsó adat és még nem állt meg.
"Erre kérdeztem hogy forradalmat akar a jobbik?
Hát ezért nem rúg labdába a parlamentben:DD"
Még mindig nem került szóba a Jobbik hülyegyermek, viszont mostmár kezdesz bosszantani.
"Es ujra vissza akarnak terni egyesek a sotet 50-es evekhez akkor meg mitol kulonb a jobbik mint a kocsmik es nacik?"
Ide csak fajhülyék járnak?? Ez épp nem Jobbikos kérdés.
"a komcsik nem indítottak háborút európa többi népei ellen, míg a fasiszták meg igen "
Viszont készültek és fegyverkeztek rá. Épp csak volt aki megelőzte őket.
HÁT PERSZE HOGY!!!
A SOK NÉPMŰŰŰŰVÉSZETI CSEREPEDÉNYNEK MÁR RÉG OTT LENNE A HELYE!!!!/Köcsög,EGYSZERŰEN/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!