Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértenél azzal, hogy a...

Egyetértenél azzal, hogy a kommunista vezetőket kivégezzék, vagy rendvédelmi telepre szállítsák?

Figyelt kérdés
Hornt, Gyurcsányt, Biszkut, és minden fontosabb vezető beosztású komcsit, amíg még igazságot lehet szolgáltatni.
2010. szept. 19. 08:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Az olyanokat is el kéne vinni, mint körmös Bauer és tökös Pető, és sok ÁVH-s, ha nincs más lehetőség, akkor az összeset.
2010. szept. 19. 10:03
 32/65 anonim ***** válasza:
50%

Tehát a Horn hivatalosan nem ,de állítólag gyilkolt!! Aha..

és hogy jó pontot szerezz a jobbiknál én elárulok róla még egy sunyiságot: borotválkozás közben fingani szokott!

Fuss áruld el gyorsan ......ekkora marhát:PP

2010. szept. 19. 10:07
 33/65 anonim ***** válasza:
28%

A komment megírásának időpontja: ma 09:44

Ha mar NSZK es NDK tudsz mondani olyan NDK vezetot akit kivegeztek vagy telepre szalitottak? Pedig ott az utolso percig gyilkolta a falakaon atszoko embereket! Raadasul elismered, hogy jo a Nyugati rendszer? Akkor miert lokod a sablon szoveget? Nyugati rendszerek nem a bosszujukrol hiresek! Egyebkent meg igen is jo volt a 80-as evek eletszinvonalban. A nacizmus alatt 600 ezer embert deportaltak Magyarorszagrol a halaltaborokba, komcsiknak is voltak dolgok de nem ilyen aranyba a konszolidacio utan meg MO volt a legjobb elni a kelet-blokk orszagai kozul.

2010. szept. 19. 10:12
 34/65 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Az olyanokat is el kéne vinni, mint körmös Bauer és tökös Pető, és sok ÁVH-s, ha nincs más lehetőség, akkor az összeset.

A komment megírásának időpontja: ma 10:03

De a legjobb lenne teged elvinni a Harashegyre

2010. szept. 19. 10:15
 35/65 anonim ***** válasza:

Nem, ők azért annyi rosszat nem követtek el, csak azért vannak felháborodva az emberek, mert ők nem vihetnek haza annyi pénzt, négy év múlva a fidesz bandáról fogják ugyanezeket mondani, szerintem az egész politika nevetséges dolog...

JA ÉS 16 ÉVES VAGYOK és szerintem én jobban tudom :)

2010. szept. 19. 10:21
 36/65 A kérdező kommentje:
Az a 600 000 ember jó 300 000-nek is, és magyarok közül is meghaltak több 100 000-en a Gulágon, csak az még 40 évig is eltartott, rettenetes gazdasági következményekkel, teljes szólásszabadság nélkül, ami a nácizmusra nem volt igaz. És nem ártana feltetted a kérdést, miért is vitték el a zsidókat, mert akkor már egész másként ítélnéd meg. Nem lehet csak úgy kiragadni egy eseményt.
2010. szept. 19. 10:25
 37/65 anonim ***** válasza:

Ja, vigyük őket.

Én csak annyit tudok, hogy vannak a kommunisták, akik nekünk ellenségeink.

Az ellenséget el szokás pusztítani, a sajátunkat viszont (ami magyar) minél előnyösebb pozícióba kell juttatni.

Ez a világ működési elve.

2010. szept. 19. 10:30
 38/65 anonim ***** válasza:
49%

Ja a komcsi ellenség,el kell pusztítani! Igen de neki meg a jobbos az ellenség akkor azt kell elpusztítani!

Erre kérdeztem hogy forradalmat akar a jobbik?

Hát ezért nem rúg labdába a parlamentben:DD

2010. szept. 19. 10:35
 39/65 anonim ***** válasza:
100%

Igazi Kommunizmus nem volt Magyarországon sem ,és sehol a világon sem működött.Ne keverjük a szocializmussal.

Magyarországon egy Diktatórikus vezetőséggel rendelkező szocializmus volt,ami a 40 év alatt egyre-egyre lazított a szorításon.

A kommunizmus egy eszme,nem fér össze az egészséges normális emberi gondolkodással,ez csak a hangyáknál működik:

Amíg az egyik ember henyél,a másik keményen dolgozik,és tőke nélkül!! működik a társadalom,ebben soha lehet igazságot tenni, azért mert EMBEREK vagyunk.

Azt ne feledjük hogy azt a rendszert sokan visszasírják,mert bár véres igazságtalanságok történtek,az emberek többsége jóval nagyobb létbiztonságban élt mint ma...Manapság azt tehetsz amit akarsz manapság,szidhatod Orbánt,Gyurcsányt nyíltan ..de ma éhen is dögölhetsz az államtól és hiába vagy becsületes, nem védenek meg a galléros bűnözéstől(Bankok),ahol kamatemelésekre,papírfecnikre mutogatva elvehetik tőled simán azt amiért te egy életen át keményen dolgoztál.

2010. szept. 19. 16:17
 40/65 anonim ***** válasza:

A Hitlerjugend egykori vezetőjét is 20 évre ítélték Nürnbergben és hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság ne emelje fel a szavát, a rendszerváltáskor KISZ-titkárokat is lehetett volna ugyanilyen alapon elítélni.

Remélem az irónia érezhető.

2010. szept. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!