Egyetértenél azzal, hogy a kommunista vezetőket kivégezzék, vagy rendvédelmi telepre szállítsák?
Churchillnek van egy mondása:
-Nem jó dolog a demokrácia,de jelenleg nincs jobb!!
Régen mondta de ma is érvényes!
"Gyurcsány KISZ-főtitkár volt, ami nem semmi."
- Nem, ez lőfütty. Egyébként fideszes ismerősöm is volt KISZ-titkár...
"És miért ne? A náci vezetőket is felkötötték, a kommunizmus sem volt jobb rendszer, sokak szerint sokkal rosszabb volt."
- Minek teszel fel kérdést, ha nem fogadod el más válaszát? A kommunizmus sem volt jobb, de ne hasonlítsd már egy náci katonai vezető szerpét egy KISZ-titkáréhoz. Nagy gond, ha nem látod a különbséget.
"Érdekes, mikor nácikról volt szó, akkor ez volt a demokrácia. És ez is egy normális országban, mert ők sok ember haláláért és az egész nép elnyomásáért felelősek, az egy diktatúra volt."
- Talán a hangsúly az akkoron van. Valóban voltak kivégzések, de éppen a II. világháború után volt a tárgyalás, és nem sokkal utána belátták, hogy hiba volt annyi embert halálraítélni, és többeket felmentettek, az ítéletet börtönre változtatták.
Semmivel sem volt jobb az a diktatúra, mint a nácizmus, akiknek a vezetőivel kegyetlenül leszámoltak. Igaz, hogy én meg velük nem tettem volna talán, de a komcsikkal biztos, hogy le kellene. 40 év elnyomás, 56, ez bőven elég.
Rendszerváltás előtt születtem kicsivel, de sokat hallottam a rendszerről, mint mindenki.
A jelenlegi miniszterelnök is kisz titkár volt,a közt. elnök meg miniszterhelyettesi beosztásban a "komcsiknál"!
Fel kéne kötni??? Capito??
Rendszerváltás előtt születtem kicsivel, de sokat hallottam a rendszerről, mint mindenki.
Sejtettem,de én meg éltem benne tudok véleményt mondani,nem a jobbikos propagandát kajálom be:DD
Ja, persze, belátták, hogy hiba volt, rizsa. Még ma is vannak nácivadászok nem? Eichmannt 61-ben hurcolták el a zsidók és kötötték fel. Volt, akit csak azért börtönöztek, be, mert tagadta a holokausztot. Kivégeztek 4 miniszterelnökünket. Akkor mi miért adunk 300 000-es nyugdíjat az ÁVH-soknak és komcsiknak? Erre van az igazságszolgáltatás. Még élnek, úgyhogy lehet őket telepre vinni.
Aki nem tudja, hogy a kommunizmus miért volt rossz, annak nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!