Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmondhatjuk, hogy a Fidesz...

Elmondhatjuk, hogy a Fidesz megint jól átvert minket a palánkon, semmilyen meleg/transznemű propaganda nincsen Nyugaton?

Figyelt kérdés

Egy hónapja költöztem ki, elhagytam a süllyedő hajót. Egy hónap alatt Nyugat-Európában az ég világon semmilyen plakátot vagy propagandát, sőt még egy meleg párt sem láttam sehol, egy világvárosban. Pedig rengeteget kellett járkálnom és nyitva tartottam a szemem, de semmi.

Akkor kimondhatjuk, hogy Orbán kitalálta ezt a hülyeséget, mert érted miről beszéljen, a NER korrupcióról, a béka segge alatt lévő bérekről ami már a román béreknél is alacsonyabb, a brutális inflációról stb? Nem, kitalált valami ordenáré hülyeséget, ezúttal a melegekről és a hanyatló Nyugaton tomboló állítólagos transzneműsítő propagandáról.

Komolyan ez kell a magyarnak? Erre vevők ott a vidéki falvakban, vagy mi?

2022. jún. 6. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom,te melyik világvárosban élsz nyugaton,én is világvárosban élek nyufazon,de már napok óta a csapbòl is ezt folyik és jùniusban egész hònapban ez megy mindig.Villamosok,buszok szivárványos zászlókkalnjárnak,hivatslom cegek szivarvanyra cserélik az emblémájukat,homoszexualis felolvaso esteket tartanak,több zebrát is átfestettek szivárványszìnűre.Engem nem zavar,a legkisebb gondom is nagyobb ennél,hogy ilyen ökórsefekkel foglalkozzak,irigylem azokat,akiknek ez a legnagyibv gondjuk
2022. jún. 6. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
A Fidesz évek óta veri át az embereket, sokan mégis tapsolnak nekik.
2022. jún. 6. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Még egy ellenzéki LMBTQ-kérdés. Méghogy a Fideszesek beszélnek állandóan erről :D
2022. jún. 6. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem most első a háború, utána jöhetnek a buszik.

Most komolyan ez a legfontosabb, hogy miért nem tombol az lmbtq járvány, amikor zajlik a 3. Világháború te szerencsétlen baro.!

2022. jún. 6. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
14, a háború kitörésekor leült a téma, most már kezd unalmassá válni, hogy emberek halnak meg a szomszédunkban, igy jöhet megint a jóöreg idegengyűlölet, homofóbia
2022. jún. 6. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Bárcsak az én kollégáim is követnék a báldádat. :D

Nem győznéd meg öket,hogy menjenek ki ők is. :D

2022. jún. 6. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
A napi "csakazóbánhazuggyahogylmbtqvan"-kérdés.
2022. jún. 6. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!