Elmondhatjuk, hogy a Fidesz megint jól átvert minket a palánkon, semmilyen meleg/transznemű propaganda nincsen Nyugaton?
Egy hónapja költöztem ki, elhagytam a süllyedő hajót. Egy hónap alatt Nyugat-Európában az ég világon semmilyen plakátot vagy propagandát, sőt még egy meleg párt sem láttam sehol, egy világvárosban. Pedig rengeteget kellett járkálnom és nyitva tartottam a szemem, de semmi.
Akkor kimondhatjuk, hogy Orbán kitalálta ezt a hülyeséget, mert érted miről beszéljen, a NER korrupcióról, a béka segge alatt lévő bérekről ami már a román béreknél is alacsonyabb, a brutális inflációról stb? Nem, kitalált valami ordenáré hülyeséget, ezúttal a melegekről és a hanyatló Nyugaton tomboló állítólagos transzneműsítő propagandáról.
Komolyan ez kell a magyarnak? Erre vevők ott a vidéki falvakban, vagy mi?
Elmondhatjuk,hogy te az az ember vagy,aki ha nem akar meglátni valamit, azt önkênyesen nem létező dolognak tartja?
Ez kommenista felfogás.🤷
Ez kell a sok fogyatékosnak:D Mindent elhisznek ennek a ......
Hagy ne írjam le a véleményem mert a modik kitiltanak:DDD
1-es:
Mit csináljak ha egyszer tényleg nem láttam? Képzeljek oda valamit ami nem is létezik mint egy skizofrén? Orbán tudna erről mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!