Heteróként még menő dolog kimenni itthon a Pride-ra?
"De akkor ugyanilyen jogon küldjük vissza a templomba modnjuk a Szentjób körmenetet, vagy búcsúi busó járást."
Ezek kultúrális események. A kutyajelmezes f.szra ugrálni nem az.
ma 10:45
Igen. Nem tehetik azt, amit egy heteró pár, mert megbotránkozás történik, és simán megverik, leköpködik, stb. őket, vagy egyszerűen törvénytelen.
Pl. utcán kézen fogva sétálni
utcán csókolózni
nyilvánosan ölelkezni
házasondni
beszélni a nyaralós élményekről munkahelyen:
Hogy telt a nyarad, Béla?
Jaj, nagyon jól, Párizsban voltam a párommal, Gáborral, és olyan romantikus volt az egész...
Könnyen lehet, hogy egy ilyen eset után kirúgják az illetőt egy akármilyen munkahelyen egyszerűen azért, mert homofób a munkáltató.
De látom, te is teljesen elfogadó vagy velük szemben éppúgy, ahogy a heteroszexuálisokkal.
" utcán kézen fogva sétálni"
Mindenki pont leszarja.
"utcán csókolózni"
Heteróknál is unja mindenki.
"nyilvánosan ölelkezni"
Ugyanaz mint a kézfogós.
"házasondni"
Ugyanolyan joguk van házasodni mint nekem. Én se vehetek el velem azonos neműt. Ők is elvehetnek ellentétest. Ugyanolyan joguk van.
"beszélni a nyaralós élményekről munkahelyen:
Hogy telt a nyarad, Béla?
Jaj, nagyon jól, Párizsban voltam a párommal, Gáborral, és olyan romantikus volt az egész...
Könnyen lehet, hogy egy ilyen eset után kirúgják az illetőt egy akármilyen munkahelyen egyszerűen azért, mert homofób a munkáltató."
Aham, k.rva valós szitu. De mi van ha egy heteró csinálja ezt és a főnök egy homokos heterofób és kirúgja? 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!