Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Heteróként még menő dolog...

Heteróként még menő dolog kimenni itthon a Pride-ra?

Figyelt kérdés
Mármint a választások óta, ahol kiderült, hogy nem kifejezetten élvez társadalmi támogatást az LMBTQ mozgalom.

2022. jún. 6. 04:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
74%
#27 A többségi társadalom határozza meg. Ha rám jön a hasmenés, nekem is jólesne az utca közepén könnyíteni magamon, mégsem teszem, mert tudom, hogy az emberek többségét zavarná. Ti miért nem vagytok képesek ezt figyelembe venni?
2022. jún. 6. 11:42
 32/72 anonim ***** válasza:
33%
XD
2022. jún. 6. 11:46
 33/72 anonim ***** válasza:
79%

Sosem èrtettem, hogy mi a fasnak kell felvonulásokat tartani, meg cirkuszolni a nem heteròknak!

Kb.ki nem sarja le, hogy te most milyen szexuális beállìtottságú vagy!Normális, rendes ember legyèl ès kèsz ès aki ugyanolyan normális ember az mint embert fog elfogadni, szeretni,ilyen egyszerű a törtènet.

Ez az lmbtq debilkedès már szò szerint gusztustalan...

2022. jún. 6. 12:02
 34/72 anonim ***** válasza:
34%
31es, neked Indiában a helyed! Engem ugyan nem zavarna!
2022. jún. 6. 12:05
 35/72 anonim ***** válasza:
72%
Én értem a régi problémát, hogy a melegeknek csorbítva voltak a jogai, de ehhez mostanság, hogy "prideolni", büszkélkedni kelljen még mindig, mivel ez egy állapot, tulajdonság. És nem kivételezettség, ami alapján az illető munkásságát, eredményeit is osztályozni kellene, manapság felfelé, csak mert valaki a saját neméhez vonzódik.
2022. jún. 6. 12:38
 36/72 anonim ***** válasza:
44%
De akkor ugyanilyen jogon küldjük vissza a templomba modnjuk a Szentjób körmenetet, vagy búcsúi busó járást. Semmi keresnivalója semmilyen ideológiának se az utcákon, hogy a gyerekekre bármi is hatással legyen, elég nekik a csöves, drogos politikusokkal találkozni kampányok idején.
2022. jún. 6. 12:42
 37/72 anonim ***** válasza:
33%

"Egy országnak van kultúrája, amit tiszteletben kell tartani a benne élőknek. Nem attól leszel valaki, hogy mindent szétrombolsz, ami az utadba kerül."

Az mióta egy ország kultúrája hogy teli torokból "mocskos b..ziztok"? Mondom, ne ti beszéljetek "normalitásról" mert így prolik viselkednek.

2022. jún. 6. 13:00
 38/72 anonim ***** válasza:
25%
Ezt te ismételgeted folyamatosan. Attól még nem lesz igaz. :)
2022. jún. 6. 13:33
 39/72 anonim ***** válasza:
25%
Akkor mondok mást is. Az sem a kultúra része hogy "melegek gyogyitasarol " beszélnek a koznek aligha nevezhető állami médiában. Ez kb. a Gyurcsók fele kuruzslás ilyen baromságokat mondani.
2022. jún. 6. 13:40
 40/72 anonim ***** válasza:
66%
A homoszexualitást én sem tartom gyógyítandónak, de reklámozandónak sem. A transzneműség viszont igenis betegség.
2022. jún. 6. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!