Mit szóltok hozzá, hogy már kezdik pedzegetni a megkülönböztetést a rezsicsökkentés kapcsán? Micsoda dolog ez?
19) a '70-es években 150e gyermet született,most tavaly 92e.
Tehát a megoldás az életszínvonalat növelő lépések.hogy lehessen lakást venni,ha idejön a multi akkor uniós béreket fizessen, fejleszteni a szociális rendszert.
De a fidesz egyikben sem érdekelt mert egy hazaáruló párt, leírtam már százszor.
21
Kb az összes európai jólléti országban hatalmas problémát jellent a demográfia, mindenhol fogynak az emberek, a világ szegény, nyomorgó országaiban pedig brutális módon növekszik a népesség, nyilvánvalóan jó az ha jóllétben ellünk, viszont ez önmagában, nem fogja megoldani a demográfiai gondokat, hiszen nem a pénz miatt nem születik annyi gyerek, hanem mert mindenki karrierista életmódot él, mindenki megakarja váltani a világot, mielőtt gyereket tervezne, csak hat az idő az kegyetlenül fogy
Amúgy te most komolyan a 70'es éveket hoztad fel példának a jóllétre? Ne nevettesd mar ki magad
Valóban nagyon szerencsésnek érezném magam, ha bárki gyerekei állnák a tisztességes nyugdíjamat.
Sajnos erre a te szavad nem garancia.
Majd, ha felnőnek azok a gyerekek, eldöntik, hogy itt szeretnének e élni egyáltalán.
Aztán, ha itt élnek, majd eldől, hogy tisztességes dolgozó emberek lesznek e vagy segélyből,seftelésből élők.
Értem én a logikádat és örülnék is neki, ha a családok támogatására fordított adóm egy normális adófizető generáció felnevelését szolgálná.
Szerintem te is látod, hogy az öngondoskodás felé terelgetik az embereket.
Így nem csak nekem, hanem neked sem feltétlenül fog a saját gyereked nyugdíjat termelni, hiába a szép elképzelés.
Mellesleg megjegyzem, hogy nem kevés nyugdíjjárulékot fizetek, ami gyakorlatilag a saját nyugdíjam lehetne.Mindamellett a szüleim ketten is megfizettek azért, hogy az egyikük nyugdíjat kapjon. Tehát alapvetően az egyedülálló fizet annyi járulékot és adót, hogy a saját életét finanszírozza akkor is , mikor már nyugdíjas korú.
19
Nem kellene itt senki gyerekének a más nyugdíját összelapátolni.
Ahogy a 23 írta, mindenki dolgozhat a saját boldogulásáért.
Nem más költségére kell gyereket vállalni.
Szép dolog értékrendről beszélni, amennyiben van.
De adakozni és nagylelkűsködni se más pénztárcájából szokás.
#24:
Tisztességes bért kéne adni mindenkinek, nem ilyen-olyan "támogatásokat" különböző célcsoportoknak. Minőségi munkáért minőségi bért. Egy zoomer, aki többet van táppénzen, mint a munkahelyén, ha ott van akkor is haldoklik, ha meg kell mozdulnia, mert nem egy ilyen kolegám van, semmiféle szja mentességet nem érdemelne. Először teljesíteni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!