Mit szóltok hozzá, hogy már kezdik pedzegetni a megkülönböztetést a rezsicsökkentés kapcsán? Micsoda dolog ez?
Nagyon kellett ide ez a komment.
"ugyanúgy érvényes a rezsicsökkentés a multikra"
A vállalatokra nem érvényes.
Akkor ezek szerint az a megoldás, hogy az egyedülállók adójából kell eltartani azokat, akik annyi gyereket vállaltak, hogy önállóan nem képesek eltartani a saját gyereküket.
Az egy dolog, hogy egy 3-4 gyerekes család annyiba kerül a gyerekek 18 éves koráig az államnak, amennyit az össz jövedelmük (ha valaha adózni is fognak itthon)adóiból 40 év munkaviszonnyal számolva sem fognak az életbe sem visszatörleszteni.Nemhogy még azoknak nyugdíjat termelni, akik adójából házat, autót vettek.
Sokkal egészségesebb módon meg lehetne ezt oldani,ha minden állampolgár a maga képességei szintjén köteles lenne legalább saját magáért felelősséget vállalni.
Már én is gondoltam rá, hogy a gazdagok 500k nettó felett miért ne fizessenek teljes rezsit
Hol olvastad? Forrás?
16
Pl azért is mert a gyermekeim is fogjak állni a nyugdíjadat, az új generáció fog rólad gondoskodni, amig te magányos zsémbes öregember leszel 😉
Ezek csak az anyagi szempontok, az értékrendi érveket már nem is mondom, szerintem nálad felesleges
#11:
Ja, végül is megérdemli a sok zoomer az szja mentességet, sokat letettek már az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!