A transzok mehessenek be a női wc-be, vagy inkább 3-ik nemű wc kell nekik?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 23:15
71/162 anonim válasza:
#70 a transz férfi az, aki biológiailag nő, de hormonterápián, és műtéteken túl van. A nőkhöz vonzódnak. Az szerinted nem veszélyes? Hogy hormonokkal telepumpált, így már izmos “férfiként” a női mosdót használja? De ti a pálcika parókás magassarkús transz nőktől féltitek a nőket. Aha… nyilván a nők biztonsága van a szemetek előtt. Nyilván.
72/162 anonim válasza:
#71 Az egy nagy hülyeség, hogy a transznemű nők férfiakhoz, transznemű férfiak nőkhöz vonzódnak. Mondom ezt transznemű nőként, akinek 2 éves kapcsolata van egy lánnyal. De az ismerősi körömben is vannak transzneműek:
-két transznemű lány, akik együtt vannak
-egy biszex transznemű lány,
-egy hetero transznemű férfi (igen, ő tényleg nőkhöz vonzódik)
De csoporton belüli szavazásból is az derült ki, hogy az a vélelem, hogy a transznemű nők férfiakhoz, transznemű férfiak nőkhöz vonzódik csak 40-50%-unkra igaz.
73/162 anonim válasza:
#72 itt már így is a kisebbségek kisebbségének kisebbségén megy a vita. Az én érvem az, hogy a transznemű emberek jellemzően a biológiai nemükhöz vonzódnak. Nem kizárólagos, de azért alapjába véve ez a jellemző. Ha nem így van, és készült róla felmérés, azt szívesen elolvasom, én nem találtam ilyet.
74/162 anonim válasza:
#71 A férfi mosdó férfiaknak való, a női mosdó nőknek való. Tehát igen, egy nőnek akkor is a női mosdóba kell mennie, ha annyira elhatalmasodott rajta az elmebaj, hogy péniszutánzatot csináltatott magának. Az ilyeneket amúgy sem "átoperálni" kellene, hanem elmegyógyintézetbe zárni.
75/162 anonim válasza:
#74 rendben, miután megkapod az orvosi engedélyed, és előterjesztés a WHO-nak, és ott elfogadják, semmi akadálya. Addig viszont ez csak egy vélemény. És nem is túl erős. Hiszen ha tényleg a nők biztonsága érdekelne, akkor nem hagynád, hogy egy nőkhöz vonzódó hormonbomba menjen közéjük vizelni, nem? Vagy csak irányítgatni akarsz, és le se szarod a nők jóllétét.
76/162 anonim válasza:
Én sosem írtam, hogy a nők biztonsága miatt. Azt írtam, hogy a nő azért menjen a női wc-be, még ha műpélót is csináltatott magának, mert nő.
77/162 anonim válasza:
#76 a te definíciód szerint. De az a helyzet, hogy ezt nem te mondod meg.
78/162 anonim válasza:
Nem én mondom meg, hanem a természet. Ahogy már írtam, a sejtjeinkbe bele van kódolva a nemünk, és ezen egy műtét sem tud változtatni.
79/162 anonim válasza:
De ha valaki eljut odáig, hogy műtét, valószínűleg a kódolás hibás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!