#60 én azt mondom, hogy ha szerintetek ez betegség, akkor annak tünetei is vannak. Mint a betegségeknek szoktak. És hogy amiatt embereket bántalmazni parasztság. De ti csak le akarjátok betegezni szerencsétleneket, és alkalomadtán meg is verni, és nem látjátok a problémát.
Az én véleményem az, hogy nem betegség, és szerintem nyugodtan használják a női mosdót. A foglalt fülkébe úgyse megy be.
2022. jún. 5. 18:18
62/162 anonim válasza:
#61: Szerintem meg max akkor mehessen be női vécébe, ha levágatta a farkát. Nem hiszem, hogy a nők egyetértenek vele, hogy mindenféle perverz farokkal bejárkáljon közéjük, de ha gondolod, meg lehet szavaztatni.
2022. jún. 5. 18:20
63/162 anonim válasza:
Szerintem nem a pénisz az, ami veszélyes, hanem az ártó szándék. Így is simán be tud menni a női mosdóba akármilyen perverz férfi, és ott támadhat nőkre. Tök mindegy, hogy milyen tábla, és szabályok vannak.
2022. jún. 5. 18:25
64/162 anonim válasza:
#63: Igen, de nagyobb a lehetőség visszaélésre, ha ezt törvényileg engedélyezik, és még a bíróságon is nyerhet a transz. Nem kell megengedni, és nincs probléma. De ha nagyon akarod, mondom, kérdezzük meg a nőket, elvégre nekik van joguk eldönteni.
2022. jún. 5. 18:31
65/162 anonim válasza:
#64 a transz férfiaktól inkább jogosabb lenne a nők félelme, nem? Hiszen azok is a nőkhöz vonzódnának. Így viszont ők is a női mosdót használnák a te elveid szerint.
Abban meg nem tudna semmilyen transz pert nyerni, ha bár jogosan tartózkodik a női mosdóban, és erőszakot követ el (bár ebben az esetben nem transz). Hiszen ha egy betörő bemegy a nyitva hagyott ajtón, és a házadban megver téged, attól még ugyanúgy elítélik az erőszakért.
2022. jún. 5. 18:35
66/162 anonim válasza:
A férfi vécébe menjenek, mivel férfiak.
2022. jún. 6. 11:41
67/162 anonim válasza:
És a transz férfiak meg menjenek a nőibe? És ha ők tesznek erőszakot? Mert úgy látom emiatt hirtelen nagyon sokan elkezdtek aggódni, pedig az az erőszak, amit nap mint nap elkövetnek hetero férfiak ennyire nem zavar titeket.
2022. jún. 6. 12:01
68/162 anonim válasza:
Aki férfi, az a férfiba menjen, aki nő, az meg a nőibe. Akkor is, ha más neműnek képzeli magát.
2022. jún. 6. 12:20
69/162 anonim válasza:
#68 és a transz férfiak. Akik eredetileg nők, de férfiként mutatkoznak, és a nőkhöz vonzódnak? Tőlük nem félted a szegény nőket?
2022. jún. 6. 12:26
70/162 anonim válasza:
Nem tudom, a transz férfi alatt milyen képződményt kell érteni, de akinek a sejtjeibe az van kódolva, hogy férfi, az férfi; akinek az, hogy nő, az nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!