A transzok mehessenek be a női wc-be, vagy inkább 3-ik
nemű wc kell nekik?
Próbáljátok már feldolgozni, hogy a világon kettő nem létezik. Vannak férfiak és nők meg agyban betegek. Attól hogy valaki agyban beteg még beletartozik ezen két nem valamelyikébe és nem keletkezik egy újabb, harmadik nem.
2022. jún. 5. 06:16
Ennél sokkal aktuálisabb problémákról kéne beszélni, ha már vécékről van szó. Például a női vécék bővítése, hogy ne legyenek sorok. Vagy közvécék számának növelése. Ez milliókat érint, mégsem oldják meg. Míg a transz kérdés pár száz embert. Arról kéne beszélni, ami tényleg fontos.
2022. jún. 5. 07:06
"#17: Nem építünk át több százezer vécét, csak mert egy 0,6%-os kisebbségnek nem tetszik."
Fair enough, de hosszútávon ez lenne az ideális megoldás. Nemcsak annak a 0,6% lakosság miatt, hanem mert így több hely lenne a mosdókban, kevesebb munka, kevesebb anyagfelhasználás stb.
"A nők nem fogadnák örömmel, hogy férfiak mászkálnak körülöttük, érthető módon."
Szerintem felnőtt emberek tudják helyén kezelni a dolgot. Aki pedig nem tud felnőtt módjára viselkedni és gondolkodni, az az élet számos más helyén nyűgje lesz a társadalomnak.
2022. jún. 5. 11:40
Amúgy a koedukált mosdók a kisgyerekes apukáknak is segítséget jelentene, akik mindig zavarba jönnek, hogy a kislányukat most melyik mosdóba vigyék.
2022. jún. 5. 11:41
25/162 A kérdező kommentje:
20 - miért godonolod, hogy egy heteró bármikor izgalomba jönne egy nőnek öltözött férfitól?
#26 Pont azért, mert nem látszik rajta.
Nem csak borostás, női ruhás transznemű nők vannak. A sok év hormon után azt se tudod sok esetben megmondani, hogy mi a születési neme.
Egyébként árad a gyűlöleted a transzneműek ellen. Mégis miért?
2022. jún. 5. 14:33
27/162 A kérdező kommentje:
26 - nem léteznek transzneműek, hanem nemi diszfóriások vannak. A beteg embert pedig nem gyűlöljük, hanem segítünk neki. Ha hagyja.
#27 vagy ahogy valamelyik előző válaszoló írta, úgy segítetek nekik, hogy “belenyomjátok a fejüket a vécékagylóba”? Ez a segítség a szemetekben?
2022. jún. 5. 15:41
Amúgy meg, nem tudom, hogy milyen alapon mondjátok betegségnek, ha a WHO, és a nemzetközi pszichiátriai társaság szerint sem az. Van orvosi végzettségetek? Vagy valami, amire alapoztok? Vagy csak beteg az, aki nektek nem tetszik?
2022. jún. 5. 15:42
#28: A fejbelenyomást arra mondtam, ha bepróbálkozik nálunk egy transz a vécében. De ezt már tisztáztam egyszer.
2022. jún. 5. 15:45
Kapcsolódó kérdések: