Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ jobban alkalmas...

Az LMBTQ jobban alkalmas arra, hogy felvilágosítsa a gyereket, mint a szülő?

Figyelt kérdés
A melegekről. Nem aktuális téma így április 3 után, de azért érdekel.

2022. jún. 3. 01:51
 61/93 anonim ***** válasza:
27%

“"egy szexuális irányultság nem tud felvilágosítani"

Senki sem állított olyat, hogy egy irányultságról lenne szó.”

Biztos? Nem vetnél a kérdésre egy fél pillantást? 🧐

“Az LMBTQ jobban alkalmas arra, hogy felvilágosítsa a gyereket, mint a szülő”

Tehát mégis erről van szó, nem? A kérdés.

“ a homoszexuálisokat is megosztja a Pride, nem mindegyikük ért ezzel egyet. ”

Én meg a békemenettel nem értek egyet, mégsem hisztizek minden alkalommal. Pont leszarom, hogy ki miért menetel. Joguk van hozzá, és amég nem sérül meg senki, és nem okoznak kárt, nem érdekel.

Megértem. Máshol is vannak homofóbok. Nem mondtam hogy ez magyar specialitás.

“Persze, én nem állítottam róluk ilyet.”

Nem állítasz, de arra hivatkozol, hogy azért van baj az LMBTQ szervezetekkel, mert hogy ezt támogatják. Tehát akkor csak van kapcsolat szerinted. Pedig ha be is tiltanák (elméletben) ezeket a szervezeteket, semmit nem változtatna az “objektív” tényeken. Ezt viszont mondtad. Hogy a tények zavarnak. Azokon viszont nem változtatna semmilyen korlátozás.

2022. jún. 3. 12:51
 62/93 anonim ***** válasza:
73%

Külső vitázóként beszállok.

[link]

Eszerint Virginiában nem azért nyert a republikánus jelölt, mert jajjdragqueenek. Sőt, szó sem esik róla. Pedig a BBC eléggé biased oldal ilyen téren.

2022. jún. 3. 13:04
 63/93 anonim ***** válasza:
44%

#59: "Én arról beszélek, amit egyetemen, kutató pszichológusoktól tanultam."

Most egy CEU-n végzett tanár, aki falloszokról fantáziál a szabadidejében, és azt hiszi, mindenki más is, az biztos nagyon hiteles forrás.

"Bocs, bennük jobban bízom, mint egy anonim valakiben, aki azt mondja, hogy az nincs úgy, mert csak."

Linkeltem egy kutatást.

"Tudod bizonyítani az ellenkezőjét?"

Megtettem.

2022. jún. 3. 13:04
 64/93 anonim ***** válasza:
25%

#63 elte-n tanultam több évtizedes kutatómunka mögött álló szakemberektől. De nyilván ők tévednek 😂

Amit linkeltél szinten nem reprezentatív kutatás. Ha egy republikánus közösségben újra elvégzik, persze hogy kevesebb saját bevallás alapján nem hetero ember lesz. Magától értetődő.

2022. jún. 3. 13:08
 65/93 anonim ***** válasza:
44%
#64: Oké, tehát a te ELTÉ-s kutatóid tudják jól, mindenki más hülye. Azt nem kutatták ki, hogy a négerek aránya 41% az USÁ-ban, ahogy az állampolgárok gondolják, nem pedig 12%, mint a valóságban?
2022. jún. 3. 13:11
 66/93 anonim ***** válasza:
25%
#65 nem ezt mondtam megint. Hanem hogy valószínűleg ők nagyobb eséllyel tudjak hogy mit beszelnek, mint itt anonim Jancsi, aki azt mondja más kutatásokra, hogy f@szság, mert ő mást olvasott.
2022. jún. 3. 13:12
 67/93 anonim ***** válasza:
44%
#66: Tehát az én általam linkelt kutatás hülyeség, mert te mást hallottál?
2022. jún. 3. 13:13
 68/93 anonim ***** válasza:
25%
#65 Ja és én nem erről a kutatásról beszéltem, amit te linkeltél azt nem ismerem, hanem arról, amit a tankönyvünk írt. Azt valamiért megalapozottabbnak gondolom.
2022. jún. 3. 13:14
 69/93 anonim ***** válasza:
35%
#68: Tehát, amit neked tanítottak a libsi tanárok, az a valóság, a tények nem számítanak.
2022. jún. 3. 13:15
 70/93 anonim ***** válasza:
19%
“Libsi tanárok”, akarod mondani sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértők.
2022. jún. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!