Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ jobban alkalmas...

Az LMBTQ jobban alkalmas arra, hogy felvilágosítsa a gyereket, mint a szülő?

Figyelt kérdés
A melegekről. Nem aktuális téma így április 3 után, de azért érdekel.

2022. jún. 3. 01:51
 31/93 anonim ***** válasza:
12%

Természetesen nem egyenlőek az egyének a szervezetekkel, de tény, hogy a legtöbb negatív benyomást nem az a meleg teszi, aki elmegy mellettem a Pennyben, hanem azok a szervezetek, akik azt gondolják, hogy ha mindenhol sajnáltatják magukat, akkor az jó lesz, holott ez olyan mértékben kontraproduktív, hogy arra már nincs magyar kifejezés.

2022. jún. 3. 08:39
 32/93 anonim ***** válasza:
35%
30 Miért is kéne? Jóindulattal a társadalom kb 2%-a abnormális szexualitású.
2022. jún. 3. 08:39
 33/93 anonim ***** válasza:
94%

30

Pont úgy beszélsz erről, mintha az valami kulcsfontosságú dolog lenne, hogy a melegeknek milyen szexuális akármijük van.

2022. jún. 3. 08:41
 34/93 anonim ***** válasza:
0%

#31 milyen ilyen szervezetekről tudsz, ami benn van a köztudatban? Tudsz akár egyetlen egy darab ilyen szervezetet, ami iskolákba ment be? Tehát akik ellen a törvény meghozása előtt, aktívan ilyen programokat szerveztek? Akár csak egyet? Konkrétan?

#32-33 a z generáció már kb 30%-a nem hetero. És az előbb leírtam, hogy akkor is, ha esetleg valamelyik fiatal meleg, akkor őt is megilleti (joga van hozzá, legalábbis egy jogállamban lenne…), hogy megbízható forrásból tudjon tájékozódni az egészségét illető kérdésekben. És mondhatod, hogy ott a net, de egy fiatal, egy kamasz azt se tudja, hogy mit nem tud. Ha nem tudja, hogy rizikófaktor van, akkor miért keresne rá?

2022. jún. 3. 08:47
 35/93 anonim ***** válasza:
34%

Ha meleg lesz a gyereked,talán fel kellene világosítani.

Az iskolában az én koromban nem volt a melegekről szó.

Én is kb a Fiúk a klubbólt láttam egyedül.

16-18 évesen kb.

Akkor azt hittem,hogy meleg párok nem is élnek együtt Magyarországon.

34/f

2022. jún. 3. 08:55
 36/93 anonim ***** válasza:
24%
A Melegség és Megismerés program volt az egyetlen amely bemehetett a középiskolákba, meghivásos alapon, ezt két szervezet szervezte a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion. Fellelhetők minden róluk, szerintem koránt se arról szólt a tevékenységük és a foglalkozás amit tartottak, hogy hű de jó melegnek lenni, és ti is legyetek azok... Mozgáskorlátozott, romák, zsidók, is tartanak hasonlót, és ott se arról szól..
2022. jún. 3. 08:58
 37/93 anonim ***** válasza:
11%

Én nem állítottam, hogy bármelyik is iskolába ment be, de igenis vannak olyan LMBTQ szervezetek, amelyek kimondottan azzal foglalkoznak, hogy minél több helyen, minél több felületen szajkózzák a végtelenül unalmas önsajnáltató maszlagukat. Ilyen pl. a Budapest Pride, ilyen a Labrisz, ilyen a Háttér Társaság, és még sorolhatnám.

2022. jún. 3. 09:00
 38/93 anonim ***** válasza:
80%
#37 de most az iskolai felvilágosításról van szó…
2022. jún. 3. 09:03
 39/93 anonim ***** válasza:
3%

És ha iskolai felvilágosításról van szó, akkor gondolom, azt nem úgy képzeled el, hogy az iskolaigazgató kiírja Facebookra, hogy "Melegeket keresünk iskolai felvilágosításra", hanem megkeresnek egy ilyen szervezetet. Miért kell úgy csinálni, mintha nem értenéd, miről beszélek? :D ha valaha lesz ilyen, akkor azt szervezetek fogják csinálni. Pontosan azok, akik saját maguknak köszönhetik az LMBTQ fokozódó elutasítottságát, még LMBTQ-személyek körében is, lásd. a Pride-ról megoszló a véleményeket melegek körében.

2022. jún. 3. 09:10
 40/93 anonim ***** válasza:
71%
Ahhoz, hogy tudj tartani egy ilyen érzékenyítő foglalkozást, ahhoz pl el kell végezni egy képzést, 4 alkalmat meg kell figyelned és írnod beszámolót, majd utána lehet óratartó, ha a tréning vezetői rábólintottak... pl te nem mehetsz be egy kisváros iskolájába, hogy te meleg vagy, a szomszéd utcából és beszélni akarok... ez valóban így van, hogy meghívásos alapon működik...
2022. jún. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!