#8 #9 #10 kritikai megjegzés ELTEhallgató :): írhatasz jókat teljes jószándékból, de irrevelánsan sokat írsz haver... átugrom ha írsz, mert már kívülről fújom az élettörténeted. Egyszerűen nem tudsz tömör, hatékony választ adni.
2022. jún. 3. 06:42
12/93 anonim válasza:
Ha nem fogod fel miért írom le, de rövid leszek, a szülők el vannak foglalva, mert túlóráznak, plusz örökítik azon mintákat amit felmenőiktől láttak, vagyis mivel őket se világosította fel senkit, ezért mai lévő iskolásokat se világosítja fel senki, plusz megoszlik a figyelem, ha sok gyermek van a családban.... így a gyerek se érezheti úgy, pláne kamaszként, hogy a szülőjével erről a témáról beszélgessen.... mert akkor érzelmileg egy vagy több lépést hátrább tesz a szüleitől...
2022. jún. 3. 06:47
13/93 anonim válasza:
Egyébként egy 12-17 éves kamasz borzasztóan cikinek érezné, ha szüleitől hallaná, hogy mi a szex... meg bizonyára ha egy szülő azt mondja, hogy fúj b*zik... attól még a vágya megmaradna, ha ez van lelke mélyén....
2022. jún. 3. 06:50
14/93 anonim válasza:
Annyi pontosan elég, amennyit az iskolában elmond a védőnő. Ő egy egészségügyi szakember, aki nem érzelemből, hanem szakértelemből beszél. Amikor én voltam általános iskolás (2010-es évek eleje), akkor is bejött hozzánk a védőnő, értelmesen, világosan beszélt a szexualitásról, nemi betegségekről, stb. Semmi sem indokolja, hogy ennél mélyebben menjünk bele a témába. Tudja a gyerek, hogy létezik olyan is, aki eltér az átlagostól, kicsit szokatlan, de ez van. Nem kell ezt annyira felfújni.
2022. jún. 3. 07:02
15/93 anonim válasza:
És mivel véded ki, azt, hogy egy végzős gimis osztályban azért közösítsenek ki egy lányt a lányosztálytársai, vagy fiút fiúosztálytársak, mert kiderül, hogy meleg vagy leszbi... na?
2022. jún. 3. 07:05
16/93 steven95 válasza:
#14 akkor Te a 1000-ből 1 vagy akinek jutott NÉMI felvilágosítas.
2022. jún. 3. 07:07
17/93 anonim válasza:
Ez egy illúzió. 2022-ben vagyunk, nem 1962-ben. A mai fiataloknál totál elfogadott, hogy valaki meleg vagy leszbikus, nincs ezért kiközösítés. A normálisabbja amúgy sem szokta szétkürtölni, hogy ő micsoda, megtartja magának, azt jónapot. Amiről te beszélsz, az egy nemlétező probléma.
Minden iskolában van kötelező felvilágosítás. Biológia órán is téma a szexualitás nyolcadikban, nem tudják elkerülni, ha akarják sem.
2022. jún. 3. 07:15
18/93 anonim válasza:
Nekem még is ez volt a tapasztalatom 2009-2011 között amikor érettségiztem, és egy sima kisvárosi buliban derült ki a lányról, hogy leszbikus...
2022. jún. 3. 07:24
19/93 steven95 válasza:
Na ne mond, 26F vagyok. Meleg. Talán én is tudhatok dolgokat mi volt és mi nem "felvilágositás" címszó alatt. Rossz hozzáállas ha áltatjuk magunkat, hogy megkapnak minden fontos információt a fiatalok. Mert NEM.
2022. jún. 3. 07:32
20/93 anonim válasza:
Az, hogy meleg vagy, még nem azt jelenti, hogy alapvetően tájékozottabb vagy a felvilágosítás témájában. A fiatalok minden olyan infót megkapnak rólatok, amit fontos tudni. Elmondják, hogy vannak olyan emberek is, akik a saját nemükhöz vonzódnak, de ettől még az emberi méltóságukat tiszteletben kell tartani. Ennél mélyebben belemenni a homoszexualitásba minden szempontból fölösleges és indokolatlan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!