Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ jobban alkalmas...

Az LMBTQ jobban alkalmas arra, hogy felvilágosítsa a gyereket, mint a szülő?

Figyelt kérdés
A melegekről. Nem aktuális téma így április 3 után, de azért érdekel.

2022. jún. 3. 01:51
 51/93 anonim ***** válasza:
15%

Nyilván azt a látszatot akarják kelteni, hogy a z-generációnak már az 1/3-a nem hetero, úgyhogy tessék csak felhagyni a LMBTQ-hiszti megakadályozásával. Azt se tudják már, mit hazudjanak.

2022. jún. 3. 11:57
 52/93 anonim ***** válasza:
23%

#48!

Nem erről volt szó. Először te kioktatsz, hogy nem értem amit írsz, mire bemásolom, hogy te nem érted azt amit írok, és felhívom a figyelmed, hogy ne oktass ki, pláne ne úgy, hogy te ferdítesz.

Még mindig nem erről van szó. A kérdés nagyon pontatlan, és az is ferdít, mert egy szexuális irányultság nem tud felvilágosítani. Ha arra irányul a kérdés, hogy az ilyen irányú felvilágosítás is rendben van-e, vagy erre a szülők alkalmasabbak, a válasz az, hogy erre szakosodott emberek, mint az általam említett pszichológusok mondjuk hatékonyan meg tudnák oldani. Nem szervezetek, nem magán emberek, nem a Pride-ról behívott random melegek. Szakemberek. Vagy erre reagálj, vagy mondd a magadét a falnak, mert így nem ugyanarról beszélünk.

Az, hogy mi megy Virginiában, más kérdés, megint csak a csúsztatás megy. Ott választáson eldőlt, itt a népszavazáson elhasalt. Érted.

Az, hogy a Netflixen, az IKEA-ban milyen dolgok mennek semmiben nincsenek befolyásolva, hogy itt, Magyarországon mi megy. Ha itt a melegek uralnák az országot, és a népesség 90%ban homoszexuális lenne, az sem befolyásolná, hogy azonál a nagy cégeknél mi megy. Sőt attól nem lesz a netflixen kevesebb meleg karakter, hogy itt minimálra korlátoznátok, vagy egyenesen betiltanátok a melegek reprezentációját. Ugyanennyi lenne. Mert ezt nem a nagy magyar mentalitás igazítja. Tudom döbbenet. Tehát teljesen mindegy mennyit hisztiztek, ebben nem lesz a magyar hatásra változás. Vagy a te szavaiddal élve, objektív tényen nem fog változtatni. Világos?

#50 konkrétan pszichológián tanultam egyetemen 2 éve, hogy a szexuális fantáziákban milyen jelentősen megjelennek az azonos nemű fantáziák. És ha csak fantázia szintjén beszélünk róla, van az 45-50% is. Mert az LMBTQ nem azt jelenti, hogy meleg. Hanem ide tartoznak a biszexuálisok is (mondjuk ha egy férfi meg egy nő, mindkettő biszex, és együtt vannak, csak azért mert a kapcsolat maga heteronormativ, a biszexek száma nem változik), pánszexuálisok, transzszexuálisok, aszexuálisok, stb. Nagy részükről meg sem tudnád mondani. Teljesen reális ez a szám.

2022. jún. 3. 12:11
 53/93 anonim ***** válasza:
50%

#51: Persze, itt is van erről egy cikk: [link]

"Kutatás: Az amerikaiak szerint 41 százalékuk fekete és 30 százalékuk meleg

A valóságban az amerikaiak 12 százaléka afroamerikai, és csupán 3 százalékuk meleg."

De hazudoznak, mert ők akarnak lenni a többség. Ami soha nem fog megtörténni.

2022. jún. 3. 12:12
 54/93 anonim ***** válasza:
77%
#52: Gratulálok, biztos kitüntetnek, mint aktivistát!
2022. jún. 3. 12:14
 55/93 anonim ***** válasza:
24%
#54, Ja, ha elfogynak az érvek mindig jön az aktivistázás 😂😂 gratulálok, ez már vitakultúra 😂😂
2022. jún. 3. 12:15
 56/93 anonim ***** válasza:
21%
#55: Ott van érvnek az #53-as. Mint látható 30-szorosan túlbecsülik a homók arányát az emberek. Mit jelent ez? Hogy a propaganda működik.
2022. jún. 3. 12:20
 57/93 anonim ***** válasza:
0%
#56 szerintem az 53-as kommentemben elég érthetően leírtam, hogy az LMBTQ nem egy és ugyanaz, mint a melegek. A melegek az lmbtq részhalmaza. Mert az lmbtq-ba tartoznak a leszbikusok, melegek, biszexek, transzok, queer-k (kísérletezők), de az aszexuálisok, demiszexuálisok, és pánszexuálisokat is ide sorolják. És ez a sok alcsoport tartozik az LMBTQ-ba. Nem csak a melegek, bár úgy látom itt egyesek abban a hitben élnek, hogy a kettő egy és ugyanaz. Nem az.
2022. jún. 3. 12:29
 58/93 anonim ***** válasza:
43%

#57: Itt az eredeti kutatás: [link]

Az amerikaiak szerint a melegek és leszbikusok száma együttvéve 30%, a valóságban 3%. A biszexuálisok szerintük 29%, közben pedig csak 4%. De a legjobb a transzneműek: a társadalom 21%-ra becsüli őket, miközben csak 0,6%. Még pszichopatából meg skizofrénből is több van. De nem baj, te csak nyomasd tovább a propagandát, hogy az emberek egyharmada vagy fele homok.

2022. jún. 3. 12:38
 59/93 anonim ***** válasza:
0%

#58 erről a kutatásról te beszélsz egyedül. Én arról beszélek, amit egyetemen, kutató pszichológusoktól tanultam. Bocs, bennük jobban bízom, mint egy anonim valakiben, aki azt mondja, hogy az nincs úgy, mert csak. Tudod bizonyítani az ellenkezőjét?

Amúgy ez az aktivistázás az új Soros bérenc? 😂😂😂 vagy az “aktivistákat” is a soros fizeti? 😂😂

2022. jún. 3. 12:41
 60/93 anonim ***** válasza:
8%

"egy szexuális irányultság nem tud felvilágosítani"

Senki sem állított olyat, hogy egy irányultságról lenne szó. Leírom harmadjára is: nem a (!) melegekről, nem a (!) leszbikusokról van szó, hanem az LMBTQ-propagandáról, mint jelenségről (nem pedig emberekről), amiben itthon pl. a Pride vesz leginkább részt, és mint írtam korábban is, a homoszexuálisokat is megosztja a Pride, nem mindegyikük ért ezzel egyet. Vannak olyan melegek pl. akik sértésnek veszik, ha egyenlőségjelet teszünk a pride-osok és közéjük.

"erre szakosodott emberek, mint az általam említett pszichológusok mondjuk hatékonyan meg tudnák oldani. Nem szervezetek, nem magán emberek, nem a Pride-ról behívott random melegek. Szakemberek. Vagy erre reagálj, vagy mondd a magadét a falnak, mert így nem ugyanarról beszélünk."

A kérdéshez fűzött első kommentemben ugyanezt írtam le, amit te most. Szakember kell, aki nem érzelemből, hanem szakértelemből beszél. Az LMBTQ-szervezeteket azért nem szabad beengedni, mert ugyanaz a visszataszító magatartás jellemezné ezt, mint a Pride-ot. Nem hiába szavazták ki Virginiában azt a képviselőt, aki ezt megengedte. Nem az LMBTQ-emberekkel van baj, hanem az őket képviselni hivatott szervezetek viselkedésével.

"Az, hogy mi megy Virginiában, más kérdés, megint csak a csúsztatás megy."

Nem más kérdés, mert ugyanarról a jelenségről szól. A virginiai példa tökéletesen megmutatja, hogy amiről vitatkozunk, az nem a Fidesz által kreált nemlétező ellenségkép – odaát egy állam választási eredménye múlott ezen a témán, ez Virginiában mindaddig mindennapos probléma volt. Ezt értsd meg!

"Az, hogy a Netflixen, az IKEA-ban milyen dolgok mennek semmiben nincsenek befolyásolva, hogy itt, Magyarországon mi megy."

Persze, én nem állítottam róluk ilyet.

"Mert ezt nem a nagy magyar mentalitás igazítja."

Én nem Magyarországra vonatkozóan hoztam fel a Netflixet és az IKEA-t, megint félremagyarázol, és most már kezdem azt hinni, hogy szándékosan. Pontosan azért beszélek róluk is, pontosan azért hoztam fel Virginiát is, hogy belásd, az LMBTQ-propaganda egy létező jelenség, ami arra törekszik, hogy minél több téren tudja nyomatni a hülyeségét. Akik ezeket ellenzik, azok nem mind magyarok. Láss csodát, olyan országokban is tiltakoznak ez ellen, amit nem Magyarországnak hívnak. Olyan országban sem látják ezt a jelenséget szívesen, ahol nincs "homofóbtörvény".

2022. jún. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!