Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A feministáink mit szólnak...

A feministáink mit szólnak ahhoz, hogy Johnny Depp fölényesen nyerte a pert az aranyásó nőjével szemben?

Figyelt kérdés
Antoni Rita nagyon hallgat a témáról, és a 444-en is csak egy bátortalan, Ambert szánalmasan védő cikkecske jelent meg.

2022. jún. 2. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

27 Manson? Louis C.K.? Woody Allen? Marton László, aki öngyilkos lett? Róluk miért nem beszélsz?

[link]

"Megerőszakolná" a 8 éves kisfiút, ilyen szalagcímek jönnek le és dőlnek be karrierek a pszichopata meetoo miatt.

2022. jún. 2. 16:33
 32/63 Dzsonszi ***** válasza:
40%
#29 Nekem nincs semmilyen problémám, köszönöm szépen, csak ti vergődtök itt, de már megszoktuk. Amúgy most itt a GYIK-n pattoghattok, nekem a legtöbb női ismerősöm, lánytestvérem (van egy pár) is megmondja, hogy nagyon gáz, amit a mai feministák tolnak, de köszi hogy te itt vagy és fényt hozol a sötét hímsoviniszta elménkbe.
2022. jún. 2. 16:35
 33/63 anonim ***** válasza:
41%

Végletekig feminista férfi vagyok! Nem egy női főnökkel, kollégával tudtam együtt dolgozni, semmi gondom azzal, ha egy nő karriert csinál, máshogy gondolkodik, mint az elvárás, sőt támogatom is!

Viszont ugyanakkor azt gondolom, hogy a JOG NEM TESZ NEMEK KÖZTI KÜLÖNBSÉGET és az, hogy valaki szrrágó, sggfj független attól, hogy mi van a lába közt. Mindkét nemből volt nekem is ilyen tapasztalatom!

2022. jún. 2. 16:36
 34/63 anonim ***** válasza:
70%
32. Ezzel a kommentel is csak azt bizonyítod, hogy van problémád. Már megint olyasmit vetítesz ki rám, ami a te prekoncepciódban létezik és én sehol sem írtam. És igen, csak a te családodban vannak női rokonok, testvérek, stb. és csak nekik van véleményük. Mindenki más egy buborékban létezik, női rokonok nélkül.
2022. jún. 2. 16:39
 35/63 anonim ***** válasza:
71%

31: az a lényeg, hogy voltak igenis ilyen esetek, Weinstein meg a többiek, de az valóban nem helyes, hogy csak bemondásra törölnek embereket. Ki kell vizsgálni, ha bűnös, bűnhődjön.

A mostani Depp-döntés azért jó, mert ezentúl kevésbé fognak bemondásra elítélni valamit, ha azután sikerrel perelhet a hazuságért. De ez nem jelenti azt, hogy nincsenek is valós metoo esetek, amikor szexre kényszerítenek hatalmi helyzetből embereket. Azok is vannak bőven.

2022. jún. 2. 16:40
 36/63 anonim ***** válasza:
75%
Az egész metoo-t hibás döntésnek tartom. A lehetőség mindig is adott volt, hogy szexuális erőszak miatt elmenjen az áldozat a rendőrségre. Az probléma, hogy ezt sokan nem merik megtenni, de az se jobb, hogy a metoo-val egy csomó férfit tönkretettek, aki esetleg semmit se csinált, vagy maximum lefeküdt egy nővel annak beleegyezésével. Szóval, az egész metoo mozgalom hülyeség.
2022. jún. 2. 17:02
 37/63 anonim ***** válasza:
18%

"Az egész metoo-t hibás döntésnek tartom. A lehetőség mindig is adott volt, hogy szexuális erőszak miatt elmenjen az áldozat a rendőrségre."

A metoo előtt eltussolták ezeket az eseteket, aki szólni mert, azt kinyírták a szakmában.

Weinstein is hosszú ideig csinálta a dolgait, mert a nők nem mertek szólni attól félve, hogy akkor elvesztenek minden munkát, illetve ha elmentek a rendőrségre, akkor mások nem álltak ki tanúskodni, a szakmai következményektől félve.

A metoo azért volt jó, mert ennek véget vetett, de túllendült azzal, hogy bemondásra elítéltek embereket. Ezért volt jó a Depp-döntés most, hogy nem elég ezentúl csak bemondásra eltörölni valakit, bíróságra lehet menni a hazug vád ellen.

2022. jún. 2. 17:18
 38/63 anonim ***** válasza:
76%
#37: Azt ugye te se gondolod komolyan, hogy évtizedeken keresztül a producerek nőket erőszakoltak? Szereposztó dívány mindig is létezett, amit el lehet ítélni erkölcsileg, de egy nő se volt kénytelen belemenni.
2022. jún. 2. 17:26
 39/63 anonim ***** válasza:
13%
38: nem kellett fizikai erőszak, nem kapta meg a szerepet, ha nem feküdt le. Hatalmi pozícióból visszaéléssel kényszerítette őket. Hadd ne legyen már normális, hogy le kell feküdni a szerepért.
2022. jún. 2. 17:31
 40/63 anonim ***** válasza:
88%
#39: Azért nem mindenkinek kellett ebbe belemenni. Ha meg egy színésznőcskének nincs tehetsége, csak nunija, ha annyira érvényesülni akar, akkor ez az útja. Egyébként én se tartom jó dolognak, de attól még nem erőszak.
2022. jún. 2. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!