A feministáink mit szólnak ahhoz, hogy Johnny Depp fölényesen nyerte a pert az aranyásó nőjével szemben?
#20 Persze persze, mint mikor Cristiano Ronaldo-t is beperelte egy nő, hogy megerőszakolta, aztán megjelent róluk egy videó ahol a discoban rázza neki a picsáját a ribi :D Akkor most Elon Muskot és ezer meg ezer ilyen példát lehetne hozni, biztos ezeknek az embereknek erőszakolásra van szükségük, hogy nőhöz jussanak.
És az a legszánalmasabb, hogy emiatt a gec@s metoo szarság miatt, azok a nők akiket valóban megerőszakoltak, sokkal szarabb helyzetbe kerülnek, mert a sok patkány rib@nnc miatt, akik a pénz meg hírnév miatt hisztiznek egy kalap alá veszik velük őket.
21. Igen, ezek mind arra példák, hogy a férfi ártatlan volt, azaz a #metoo nem teszi tönkre ártatlan férfiak életét. Szóval nem teljesen értem, hogy ezt most mellette vagy ellene írtad? Mert ellene elég gyenge érv, hiszen nem az történt, mint amit az itteni szűzies ártatlanságú fehér férfiak lázálmodnak.
Az áldozatoknak és minden jóérzésű embernek is az az érdeke, hogy a bűnös férfiak járják meg és nem azok, akik nem csináltak semmit. Ha őszinte akarok lenni, akkor nem értem a gondolkodásmódotokat, pedig a feltételelezések ellenére nem vagyok nő.
#22 Csakhogy ezeknek a metoos baromságoknak a 95%ka egy hülye picsa, aki vagy random meg gyanusít pont hírességeket, vagy 10 év után jut eszébe, hogy régen a f@sszopáson kívül nem értett semmihez, és a főnöke révén így tudott feljebb lépni, és ő ezt megerőszakolásnak éli meg így 10 év után (de akkor érdekes nem annak élte meg).
Akit meg valóban megerőszakolnak az megy a rendőrségre, nem 10-20 év múlva találja ki, mert a mainstream médiában ez lett a menő.
"Ha őszinte akarok lenni, akkor nem értem a gondolkodásmódotokat, pedig a feltételelezések ellenére nem vagyok nő."
Nem te csak egy "értelmiségi" libsi vagy, aki rohadtul fordítva ül azon a döglött lovon, ti nem tesztek semmit a nőkért. Vágod? 0 azaz 0 teljesítményt nyújtotok, a hozzád hasonlók érték el, hogy a ketrecharcban egy nőnek öltözött idióta barom férfi laposra verhet egy valódi nőt, és ezt ti a feminizmus győzelmének élitek meg...
"Kevin Spacey, akik ellen SEMMILYEN eljárás nem indult, semmi bírósági tárgyalás nem volt, "
Mégis miről beszélsz?
Kevin Spacey önként bíróság elé áll
Kevin Spacey szerdán bejelentette, hogy önként megjelenik egy brit bíróságon, ahol ötrendbeli szexuális erőszak vádjával folyik ellene eljárás – számolt be róla a BBC.
Megérkezett az inceles buggyant xd. Na, nyomd a dumát, hány nő megfektetése elég arra, hogy véleménye lehessen egy férfinak? Szögezzük ezt le mindenek előtt! Kis személyeskedő, hazug, komplexusos véglény vagy xd.
25. Neked Dzsonszi szerintem súlyos problémáid vannak. Eléggé feketén-fehéren látod a világot.
1. Akit megerőszakolnak az egyáltalán nem biztos, hogy elmer menni a rendőrségre. És igen, lehet évek múltán gyűlik össze a bátorsága ahhoz, hogy pl. ne magát hibáztassa, hanem ki merje jelenteni azt, hogy "áldozat voltam".
2. A média nyilvános felületet ad, azaz gátolja valamennyire, hogy el legyen tusolva és rákényszeríti a megfelelő szerveket, hogy vizsgálják ki.
Lásd Larry Nassar esetét, aki sportorvosként kislányokat és fiatal lányokat molesztált a vizsgálatai során. Rengeteg áldozata volt, a hozzád hasonló logikájú emberek miatt. Volt közöttük olyan, aki öngyilkos lett.
3. Neked van valami komplexusod ezzel az értelmeségi libsivel. Nem vagyok se értelmiségi, se libsi. Semmilyen ketrecharcba nem raktam férfiakat nő ellen és azt sem értem, hogy ez hogyan jön ide? Mégegyszer írom: nem értem a logikádat, de szerintem az alt right trollok követése árt a gondolkodásodnak. Picit állj le vele és menj ki friss levegőre tisztítani az elméd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!