Diplomásokhoz szól a kérdés. Melyik politikai oldallal szimpatizálsz, és milyen diplomád van (humán vagy reál szakos)?
Programozó vagyok, fidesz szavazó."
Te nem programozó vagy, csak egy eltartott hulladék.
Linkeld ide valamelyik programod kódját.
10 print "Viktor az isten"
20 goto 10
Run
.....valami ilyesmire számítanék tőle 42#
#36 "Ha akarnék, talán találhatnék, de a hasamra ütöttem, ja. Amikor írtam, hogy jól megfigyelhető, nyilván úgy értettem, hogy Én ezt figyeltem meg, és könnyen el tudom képzelni, hogy más is juthat hasonló következtetésre. Jordan Peterson például már adott már elő e témában, de hogy milyen adatokból dolgozott, az sajnos nincs előttem."
Tehát alapból azzal kezded, hogy teszel egy megalapozatlan állítást, ami teljesen szubjektív és elfogult, de persze mindeközben a balosok akiket könnyű befolyásolni. Gratulálok te kis tudós, pont egy szinten vagy Jordan Peterson pszeudo-intellektuális atyáddal, aki olyan hülyeségeket mondott, minthogy az ősi civilizációk ismerték a DNS-t, mert szexelő kígyókat rajzolgattak: [link]
#44. Szóval most úgy gondolod, hogy mivel eleve azzal kezdtem, hogy a saját megfigyeléseimet írtam le, ez valamiféle lecsapható magas labda (vedd észre, hogy ezáltal pont nem az), amire hivatkozva kapásból magadnak vindikálhatod a győzelmet? :) Hát nem, kisfiam, ez így sajnos nem fog menni. Hasonló a Jordan Peterson-reakciód is. Izzadnak a balok, hogy évek hosszas munkájával találjanak valamit, ami aztán jó nagy hülyeségnek tűnik, és arra hivatkozva hiteltelenítsék az illető teljes munkásságát. :) Szerintetek tényleg nem látja senki? Szerinted mi nem tudjuk megnyitni a 444-et és nem ismerjük hosszú évek óta ezt az elhasznált stílust? :D
Nyilván nem számoltam össze soha, de most komolyan. Te tényleg úgy tudod elképzelni, hogy ha megnézed az egyetemi hallgatókat és megfigyeled, hogy közülük milyen arányban lesznek:
- liberálisok (a szó mai értelmében)
- "zöldek"
- "jogvédő", "civil" szervezetek (NGO-k) munkatársai
- összességében baloldali mozgalmak aktivistái
akkor azt fogod találni, hogy ezekben (ilyeneket értek elhülyítés alatt) akár fele-fele arányban is lehetnek a bölcsész-szociológus-művész és a mérnök-TTKs-informatikus-közgazdász vonalról, vagy utóbbiak akár még többségben is lehetnek? Ugyan, kérlek...
Ennyi erővel én is jöhetnék azzal, hogy mire alapozod, hogy a jobberek az oltáselleneseknek, hiszen itthon is a DK-s nyuggerek nem voltak hajlandóak felvenni az életüket megmenteni hivatott vakcinát, ha az nem "nyugatról" érkezett.
"Csakhogy nem ezek miatt nyer a Fidesz, hanem az ellenzéki retardáció miatt, ami évről évre egyre súlyosabb méreteket ölt."
Abban a kétharmadban amit összehoztak nagyban benne van a számukra kedvező választási rendszer, az ellenzékhez képest sokszoros anyagi forrás és a brutális médiafölény is. Egy rendes demokráciában nem lenne direktbe seggnyaló médiabirodalom és nyolcszor annyi kormánypárti plakát mint ellenzéki.
Ráadásul a Fidesz kormányképtelenségét már az IS mutatja, hogy azzal kampányoltak, hogy a másik oldal veszélyes, ráadásul rengeteg hazugsággal. Ha én döntenék, komolyan büntetném azt, aki hazugsággal kampányol. A másik pedig az, hogy egy jó rendszer a saját érdemeivel kampányol nem pedig azzal, hogy fúúúúúj másik oldal. A Fidesznek nincsenek rendes érdemeik ezért marad nekik a másik oldal fujjolása. Egy rendes országban nem ez lenne, de a mien nem rendes ország.
Igazából meg is érdemli ez az ország azt, hogy a Fidesz szétlopja. Erre szavaz a magyar, akkor tessék itt van. Csak ne legyen sírás a magas infláció miatt, amit a dilettáns kormányzásuk okoz (részben), hiszen legalább távol tartjuk Gyurcsányt a hatalomtól. Ne legyen sírás a rossz egészségügy miatt, a rossz oktatás miatt, hiszen ennek a segg hülye népnek még mindig az a fő szempont, hogy fúúúj Gyurcsány, felőlük az oktatás és az egészségügy szét is rohadhat, az infláció lehetne akár 20% is, csak mindez Orbán keze alatt történjen meg és még tapsikol is neki 3 milla agyhalott.
#48. A negyedik kétharmad után ezek nevetséges, sőt, röhejes érvek. Ami felhozható a Fidesz ellen, abból gyakorlatilag semmit sem ők találtak ki, bár az igaz, hogy szinte mindent sokkal sikeresebben alkalmaznak, mint az elődeik.
"számukra kedvező választási rendszer"
Ezerszer elsütött fordulat, ezerszer megválaszolt hülyeség. Nem a Fidesznek kedvez, a győztesnek kedvez. Ami amúgy egyáltalán nem valami rossz dolog még egy demokráciában sem, bizony.
"az ellenzékhez képest sokszoros anyagi forrás"
Hát basszus még jó, hogy a kormánynál vannak az erőforrások, hogy nézne már ki, ha odaadná az ellenzéknek, hogy azok kampányoljanak ellene? :)) Ugyanakkor annyira nem aggódom szegény ellenzékért, hogy mostanában fogynak ki a tehetős támogatókból/befektetőkből (amilyen mértékűről megjegyzem, a Fidesz nem is álmodhatott, amikor ellenzékben volt).
"és a brutális médiafölény is
A '90-es években onnan indultunk, hogy volt a Fidesznek két, alig olvasott, az akkori kormánymédia által kb. a Blikk szintjére degradált lapja, aztán ennek ellenére csak megnyerték a '98-as választásokat. 2002-ben vesztettek, elég jelentős részben azért is, mert ennyi idő alatt gyakorlatilag még mindig semmilyen médiát nem tudtak kiépíteni. Majd amikor ellenzékben javaslatot tettek a köztévé műsoridejére (figyelem, ennek akkor közel sem akkora súlya volt, mint ma, amikor 50 alatt lassan senki nem néz TV-ben semmit), Megyótól azt kapták, hogy ha a jobboldalnak TV kell, vegyen magának. 2010-ig volt egy szem HírTV-jük, és nagyjából semmi egyéb, interneten abszolút nulla jelenlét például. És amikor ez a nagyjából 95%-os baloldali médiatúlsúly 2018-ig egészen 60% alá leapadt, akkor még ezek ordítják tele nem csak a még megmaradt sajtójukat, de az egész világot EU-tól, New York Times-ostól, mindenestől, hogy hát ők itt el lettek nyomva, pedig eddig milyen jókis demokrácia volt...van ám pofa. A valóságban ennek vajmi kevés köze van a Fidesz sorozatos győzelmeihez (persze Orbán 2002 és 2010 között megtanulta, hogy nincs lazsálás, folyamatos kampány van), hiszen 2018-ban például úgy lett kétharmad és brutális ellenzék-verés, hogy az index, amelynek egymagában a napi olvasottsága minimum a duplája volt MINDEN fideszes nyomtatott sajtóterméknek együttvéve címlapon tolta a kampányt a kormány ellen. Amúgy az RTL híradója a mai napig nézettebb, mint az M1 bármelyik műsora, szóval az Orbánt leleplező hatalmas igazságok még a nyugdíjasokhoz, meg az őstermelőkhöz is eljutnak, nem kell aggódnod. Egyszerűen az van, hogy mindezek ELLENÉRE szavaznak tömegek a Fideszre...merthogy az ellenzéktől behánynak. Ki tudná őket hibáztatni ezért?
"Egy rendes demokráciában nem lenne direktbe seggnyaló médiabirodalom"
Csaxólok, hogy a demokrácia "őshazájában" (USA) a Clinton-Trump választás előtt a CNN gúnyneve Clinton Network News volt, Trumpnak kb. visszafelé kellett belehugyoznia a U.S. Constitution teljes szövegét a hóba, nagyjából így tudnám leírni az ellenszelet, amivel küzdenie kellett. Nem magyarázkodni kell, hanem megnyerni a választást. A helyzet egyébként az, hogy a baloldalnak nem a médiája van fogyóban, hanem a mondanivalója...
"nyolcszor annyi kormánypárti plakát mint ellenzéki"
Ez már szóra sem érdemes, de komolyan. Azért emlékeztetőül hadd hagyjak itt egy vicceset:
"Csak a füle három emelet." :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!