Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Diplomásokhoz szól a kérdés....

Diplomásokhoz szól a kérdés. Melyik politikai oldallal szimpatizálsz, és milyen diplomád van (humán vagy reál szakos)?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 08:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
33%
Programozó vagyok, fidesz szavazó.
2022. máj. 30. 11:56
 32/64 anonim ***** válasza:
95%
#27 Az amerikai jobboldali politika fő talking pointjai jelenleg az, hogy elcsalták a választást, hogy a vakcinától meghalsz, és hogy a fehér faj ki fog halni a feketék és a latinok miatt. Ha ez nem hülyítés akkor nem tudom mi az. Egyébként erre az állításodra van valami adatod, vagy csak a hasadra ütöttél?
2022. máj. 30. 12:38
 33/64 anonim ***** válasza:
18%

#29. "3 millió fidesz szavazó büszke rá hogy megoszt, és tönkreteszi"

Az ő szemszögükből lehet, hogy épp az ellenzék próbál megosztani és országot rombolni, ebbe még bele sem gondoltál? Akkora egység sehol sincs, mint a Fidesz oldalán, ez világszinten is ritka jelenség, de a balfékek szerint ők osztanak meg, lol.

2022. máj. 30. 13:21
 34/64 anonim ***** válasza:
98%
Ez egyébre nyomtam. Magyar és matematika szakos tanár vagyok. Nem gondolom, hogy kifejezetten balra húznék, liberális, de inkább jobboldali vagyok, de mivel ilyen párt nincs, akkor inkább "baloldal". Két számomra nem jó közül, a kisebb rossz.
2022. máj. 30. 13:23
 35/64 anonim ***** válasza:
39%
El se hiszem, hogy itt a liberálisok dühöngenek a demokrácián. Nem úgy volt, hogy diktatúra van és a szavazásokat elcsalják?
2022. máj. 30. 13:26
 36/64 anonim ***** válasza:
68%

#32. "elcsalták a választást"

Az amerikai választási rendszer egy igazi bordello például a miénkhez képest, ott ez nem ugyanakkora bohóc gondolat, mint amikor a hazai ellenzék jön ugyanezzel.

"a vakcinától meghalsz"

Ilyet az oltáselleneseknek is csak töredéke vall, a többség simán csak nem szeretné, ha kötelezően alá kéne vetnie magát a Covid-vakcinának. Noha én sem értek velük egyet, de annyira nem cáfolta meg őket az idő egyébként.

"a fehér faj ki fog halni a feketék és a latinok miatt"

Ebben viszont konkrétan óriási problémák vannak, és sajnos aki nem látja, az él kő alatt. Megjegyzem, ezzel teljesen analóg a néhány éve indult migráció Európában.

"Ha ez nem hülyítés akkor nem tudom mi az"

Segítek:

- Véleményterror: emberek veszíthetik el a munkahelyeiket a fejlett nyugaton, ha nem a "megfelelő" álláspontot képviselik BLM kérdésben, vagy néhány ordenáré igazságtalanságra fel merik hívni a figyelmet mondjuk metoo ügyben. És vannak emberek, akik szerint ez így teljesen rendben van.

- Eleve a BLM és a metoo. Egy szolgálat közben véletlenül kioltott bűnözői élet a rendőr számára igen komoly letöltendőt (és a börtönben vélhetően hamarosan halált) ér, mert az "áldozat" történetesen n.gger volt. Fun fact: a fekete rendőr pontosan ugyanolyan arányban lövi agyon a fekete bűnözőt, mint a fehér rendőr. Asszem, nem szorul magyarázatra.

- Metoo: nemhogy bizonyítás, de tárgyalás és vádemelés előtt véget érhet bármelyik férfi karrierje, akiről egy nő úgy érzi, hogy 15 évvel ezelőtt tisztességtelenül bánt vele, az igazságszolgáltatás nyomai sem fedezhetőek fel.

- Az angolszász egyetemeken iszonyatosan megy oktatói részről a kommunista propaganda. Mármint ez nem vicc és nem túlzás: halál komolyan tömegével vallják azt (és miattuk számos hallgató is), hogy ez alapvetően egy jó dolog, csak hát a történelem során nem sikerült még igazán jól megvalósítani. Oxford-szintű egyetemeken megy ez a szintű hülyítés, ugye mondanom sem kell, hogy nem a fizikusokat lehet ezekkel etetni?

- Greta és a klímaképmutatók: akik atomerőművek ellen kampányolnak, mert a középiskola óta nem tanultak matematikát, helyette teljes tébolyra buzdítanak, számos esetben sajnos eredményesen (míg ők maguk a lehető legnagyobb ökológiai lábnyommal élik világukat).

- Gusztustalan módon nyomuló meleg- és transzpropaganda, amelynek már szerintük nem elég, ha csendes tűrője vagy, mára az aktív támogatás az elvárt, különben szemét náci vagy.

- Felnőtt magyar emberek ezreit lehet meggyőzni arról, hogy az Unió az egy filantróp gyülekezet, ahol gazdag emberek ajánlják fel pénzüket a szegényeknek, hogy azok fel tudjanak hozzájuk zárkózni életszínvonalban (nameg felvilágosultságban), és szegények cserébe csak annyit kérnek, hogy nálunk ne lopjon ez a szemét, jobboldali kormány, methát nagyon lopnak...míg Olaszország és Románia meg nem lop, addig Lengyelország szintén. Hát Istenem, így alakult a korrupció Európában, óva intenék mindenkit, hogy bármi ideológiai kérdést merészeljen a dolgok mögé látni, az a pénz pedig igenis ajándékpénz, adomány. Bizony.

- Orosz-ukrán konfliktus: a jó és a rossz harca, hiszen a dolgok feketék és fehérek.

"Egyébként erre az állításodra van valami adatod, vagy csak a hasadra ütöttél?"

Ha akarnék, talán találhatnék, de a hasamra ütöttem, ja. Amikor írtam, hogy jól megfigyelhető, nyilván úgy értettem, hogy Én ezt figyeltem meg, és könnyen el tudom képzelni, hogy más is juthat hasonló következtetésre. Jordan Peterson például már adott már elő e témában, de hogy milyen adatokból dolgozott, az sajnos nincs előttem.

2022. máj. 30. 13:52
 37/64 anonim ***** válasza:
0%

gépéss/fidess

sieg

2022. máj. 30. 17:34
 38/64 anonim ***** válasza:
79%

"El se hiszem, hogy itt a liberálisok dühöngenek a demokrácián. Nem úgy volt, hogy diktatúra van és a szavazásokat elcsalják?"

Sérült demokrácia van itt, ami undorító módon a Fidesznek kedvez.

2022. máj. 30. 18:16
 39/64 anonim ***** válasza:
20%
A dilettáns ellenzék kedvez a Fidesznek.
2022. máj. 30. 18:25
 40/64 anonim ***** válasza:
71%

"A dilettáns ellenzék kedvez a Fidesznek."

Nem a dilettáns ellenzék miatt van több pénze kampányolni a Fidesznek és nem is a dilettáns ellenzék miatt épített ki olyan médiabirodalmat, ami direktbe nyalja ki a Fidesz seggét.

2022. máj. 30. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!