Diplomásokhoz szól a kérdés. Melyik politikai oldallal szimpatizálsz, és milyen diplomád van (humán vagy reál szakos)?
"Én felesküdtem a jogszabályok betartására...az nem egyenlő a lopással. Azért gondolkozz már egy kicsit!!"
Akkor el kéne ítélned azt, hogy Orbán Mészárosból kamu közbeszerzések útján megcsinálta MO leggazdagabb emberét.
ma 10:12
Miért lettem lepontozva, miben állítok valótlant? :D
"Jót nevettem, köszi. :) Szóval amikor a nép sorozatban négyszer kétharmaddal hatalmazza fel az adott pártot és politikusait, az egyes elborult ellenzéki szekta-tagoknak akkora dráma, mintha őket ki akarná valaki végezni."
A népünk szegénységi bizonyítványa, hogy ennyi piszokság után még mindig megszavazza a Fideszt. De ugye a demokráciában a hülye többség uralkodik. Orbán fiatal liberálisként indult és korrupt baloldali gazember lett. A rendszerváltás óta nem volt ekkora korrupció, mint ma. Egy egész médiabirodalom nyalja a vezetők seggét, pont mint a diktatúrákban. A nép szégyene, hogy mindennek ellenére megszavazta őket 2022 ben is elsöprő többséggel. Ez inkább ciki, mintsem menő.
#26. Brühühü, szemét hülye nép nem arra szavazott, aki nekem tetszik, jajj, de nagyon szomi.
Nem az van amúgy, hogy a Fideszt szeretik ennyire, hanem hogy az ellenzéket utálják ennyire...jó okuk van rá.
3 millió fidesz szavazó büszke rá hogy megoszt, és tönkreteszi egy 10 milliós országot, remek, legyetek büszkék rá.
Fidesz szavazók összetétele: határon túli magyarok, romák, közmunkások, egyházi prostituáltak, állásukat féltő közalkalmazottak, kesma média alkalmazottak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!