Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Diplomásokhoz szól a kérdés....

Diplomásokhoz szól a kérdés. Melyik politikai oldallal szimpatizálsz, és milyen diplomád van (humán vagy reál szakos)?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 08:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
68%

"Én felesküdtem a jogszabályok betartására...az nem egyenlő a lopással. Azért gondolkozz már egy kicsit!!"

Akkor el kéne ítélned azt, hogy Orbán Mészárosból kamu közbeszerzések útján megcsinálta MO leggazdagabb emberét.

2022. máj. 30. 10:22
 22/64 Isti22 ***** válasza:
20%

ma 10:12

Miért lettem lepontozva, miben állítok valótlant? :D

2022. máj. 30. 10:28
 23/64 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rakat kutatás erről Amerikában, hogy az egyetemet végzettek körében a demokraták vannak többségben. Azon belül pedig a művészek, bölcsészek, társadalomtudósok között van a legtöbb demokrata. A legkevesebb pedig a mérnökök, közgazdászok, informatikusok között. Ha Magyarországon mások is a számok, mivel a társadalomban eleve nem kb. 50-50 a fideszesek és ellenzékiek aránya, azért hogy hol több és hol kevesebb a fideszes és ellenzéki, biztosan hasonló.
2022. máj. 30. 10:33
 24/64 anonim ***** válasza:
30%
Olvasva az első 8 hozzászólást, nagyon beakadt nálatok április 3., lipsikéim. öröm nézni a dühöngéseteket. :)
2022. máj. 30. 10:37
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
#23 Szerintem kár idekeverni az amerikai politikát, bár a hatása a XXI. sz.-ban egyértelműen érzékelhető, azért mégis vannak különbségek.
2022. máj. 30. 10:41
 26/64 anonim ***** válasza:
64%

"Jót nevettem, köszi. :) Szóval amikor a nép sorozatban négyszer kétharmaddal hatalmazza fel az adott pártot és politikusait, az egyes elborult ellenzéki szekta-tagoknak akkora dráma, mintha őket ki akarná valaki végezni."

A népünk szegénységi bizonyítványa, hogy ennyi piszokság után még mindig megszavazza a Fideszt. De ugye a demokráciában a hülye többség uralkodik. Orbán fiatal liberálisként indult és korrupt baloldali gazember lett. A rendszerváltás óta nem volt ekkora korrupció, mint ma. Egy egész médiabirodalom nyalja a vezetők seggét, pont mint a diktatúrákban. A nép szégyene, hogy mindennek ellenére megszavazta őket 2022 ben is elsöprő többséggel. Ez inkább ciki, mintsem menő.

2022. máj. 30. 10:46
 27/64 anonim ***** válasza:
39%
#25. Annyi mondjuk bizonyosan megfigyelhető, hogy a mérnököket, informatikusokat, fizikusokat, matematiusokat, közgazdászokat sokkal nehezebb elhülyíteni, mint a bölcsészeket és a szociológusokat, nameg a művészeket. Meg is lehet nézni, hogy melyik réteg működik liberálkomkunista-keltetőként, sokszor a szakokon oktató tanárok hathatós közreműködésével. Na ez a gáz.
2022. máj. 30. 10:47
 28/64 anonim ***** válasza:
40%

#26. Brühühü, szemét hülye nép nem arra szavazott, aki nekem tetszik, jajj, de nagyon szomi.

Nem az van amúgy, hogy a Fideszt szeretik ennyire, hanem hogy az ellenzéket utálják ennyire...jó okuk van rá.

2022. máj. 30. 10:50
 29/64 anonim ***** válasza:
64%

3 millió fidesz szavazó büszke rá hogy megoszt, és tönkreteszi egy 10 milliós országot, remek, legyetek büszkék rá.

Fidesz szavazók összetétele: határon túli magyarok, romák, közmunkások, egyházi prostituáltak, állásukat féltő közalkalmazottak, kesma média alkalmazottak, stb.

2022. máj. 30. 11:10
 30/64 anonim ***** válasza:
97%
Történész végzettséggel az egyébre szavaztam. Keresztényszociális vagyok és ettől kb. minden jelenlegi párt fényévekre van.
2022. máj. 30. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!