Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövőben teljesen megfizethet...

A jövőben teljesen megfizethetetlen lesz átlagbérből egy saját lakás? Jobb felkészülni az életen át tartó bérlésre?

Figyelt kérdés

[link]

Itt beszélnek róla Robiék. Én a medián átlagnál nem sokkal keresek többet (350 nettó) miközben szobát bérelek 80-ért és nem látom, hogy ilyen infláció mellett hogyan lesz akár csak egy kis garzonom (ami egy családnak még mindig nem elég) 10 éven belül, vagy úgy egyáltalán bármikor. Pályakezdő vagyok, változhat még sok minden persze, de nem vagyok az az ember, aki sikeres vállalkozást csinál és kaszálja a milliókat. Nem az ingyenebéd kell, de szerintem alap kellene legyen, hogy tisztességesen dolgozva az ember képes legyen egyről a kettőre jutni.

Mi is elfogunk oda jutni mint nyugaton, hogy a fél ország bérel, miközben a másik fele - részben - belőlük él?

2022. máj. 26. 12:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Aki nem orokol es szingli, na annak vege
2022. máj. 28. 23:14
 32/32 anonim ***** válasza:
Lassan 2019hez képest simán van a bolti áraknak vagy 40%os inflációja, a lakásárak meg elképesztően nőnek.
2022. jún. 1. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!