Orbán Viktorra úgy fogunk emlékezni mint Kádárra Rákosira vagy Horthyra évek múltán?
Figyelt kérdés
Ellentmondásos de ellentmondást nem tűrő hírhedett történelmi személyiségekre, akik így vagy úgy, erősen vagy erősebben, de pusztulásba taszították az országot a saját hatalmuk görcsös ragaszkodásaképpen.2022. máj. 11. 10:02
11/47 A kérdező kommentje:
Ja vagy az egoizmusnál túlmutató proaktív hatalommánia. Egy pszichológus jobban leírhatná, vagy ha megkérdezné kezelőorvosát gyógyszerészét. Bödőcs ebből él már évek óta, mióta Orbán i-dió-ta:)
2022. máj. 11. 15:36
12/47 anonim válasza:
Szégyenfolt lesz a történelemben, hogy szabad választásokon ennyi ideig kormányon tartottak valakit aki semmi jót nem tett az országgal. Ez az ország intelligenciaszintjét is hűen tükrözi.
13/47 anonim válasza:
#12. Valami olyasmi lesz inkább, hogy: "a rendszerváltás utáni Magyarország messze legnépszerűbb elnöke, a magyarok pedig ismét tanúbizonyságát adták hírhedt széthúzásuknak, amikor egy nem elhanyagolható létszámú, proli kisebbség azt az embert támadta éjt nappallá téve, gusztustalanul, aki az elmúlt 100 év legjobb évtizedét hozta el nekik".
15/47 anonim válasza:
#14. Nekem aztán nem, úgyhogy csak nyugodtan. :D
16/47 anonim válasza:
Nem értem. Ha nem baj, akkor miért válaszoltál?
17/47 anonim válasza:
#16. Hogy jelezzem: nevetséges volt a válaszod. Gondoltam, neked talán ez gond. De ha neked nem, akkor nekem miért lenne? Hogy ez kiderüljön, ahhoz előbb válaszolnom kellett. Hát nagyjából ennyi.
18/47 anonim válasza:
Bocs, tényleg nem értem. Azt írtad tudod. Akkor most mégsem?
19/47 anonim válasza:
#18. "Bocs, tényleg nem értem."
Semmi probléma.
"Azt írtad tudod."
Megtennéd, hogy ezt idézed tőlem? Sajnos így már számomra sem világos, hogy mi a fenéről beszélsz. :)
20/47 A kérdező kommentje:
bassz a süket meg a néma párbeszéde..
2022. máj. 12. 16:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!