Tényleg van most reális esély a kormanyváltásra
2026-ban a Tiszával?
Figyelt kérdés
Vagy ez megint csak egy olyan fellángolás, mint 2021-2022-ben? Szerintetek a Tisza ahogy mondja külön indul majd a többi párttól? Hogy indul el a többi párt? Külön-külön, vagy összefogva?
Mindegy h a többi párt h indul. Nem érnek el 2-3%-nál többet. Két pártos parlament lesz 26-tóp.
jan. 30. 19:14
3/19 anonim válasza:
Van. MZP pl. közel nem tudott ennyi embert kivinni az utcára, 2022ben gyakorlatilag biztos volt a fidesz győzelem, nem is az összefogásra szavaztam hanem a kutyákra.
A tisza egyedül indul a fidesz ellen ha van egy csöpp esze. A többiek talán a parlamentbe se jutnak be, legfeljebb még a mi hazánk.
jan. 30. 19:19
4/19 A kérdező kommentje:
Max a DK-MSzP-P meg a Mi Hazánk, bár ha az EP-n 8 meg 7 százalékokat értek el, most meg sokan átszavaznak a Tiszára, lehet be sem jut a DK meg a Mi Hazánk. Bar nem tudom, nem vagyok túl optimista jelenleg. Sokan arra szavaznak majd aki a választások előtt ad egy kis alamizsnát.
jan. 30. 19:20
5/19 anonim válasza:
Idén, 3 időközit rendeztek eddig, az ellenzéknek mondott társulat, elfelejtett jelöltet állitani és mind3 időközit behúzta a hatalom...
Nem hinném, ha már a tégláról, téglára, házról, házra-nál megbukik a történet.
jan. 30. 19:23
6/19 anonim válasza:
Simán nyer majd a Fidesz,nem lesz kétharmada ,de a többséghez a kormányzáshoz meg lesz.Amikor az lesz a kérdés,hogy ki tudja vezetni az országot akkor Orbánra szavaznak az emberek,meg a magyarok szeretik az erős vezetőt olyan apatípust aki megvédi őket.
jan. 30. 19:24
7/19 anonim válasza:
#6 Ekkora hülyeséget is rég olvastam :D Látszik hogy csak olyanok szavaznak a fideszre mint amilyen a párt. Tanulatlan emberek sokasága.
jan. 30. 19:31
8/19 anonim válasza:
Nagyon összetett a dolog, hogy miért fog a Fidesz nyerni, nem lehet ezt pár sorban kifejteni. 2022-ben több, mint 3 millió szavazatot kapott, ez jövőre sem lesz lényegesen kevesebb, az hótziher. Csak most az ellenzékiek nem az ellenzéki össze-vissza fogdosásra szavaznak hanem a Tiszára. A DK meg a Mi Hazánk vért izzadva esetleg elérik az 5%-ot, a többi kis párt sehol nem lesz, ha külön indulnak. Mivel a Fidesz 2/3-a mindig 1-2 mandátumon múlott, azt esetleg el tudom képzelni, hogy ezt a Tisza megakadályozza, de aki Tisza győzelemre számít, az nagyot fog koppanni.
jan. 30. 19:44
9/19 anonim válasza:
"Idén, 3 időközit rendeztek eddig"
1 időközi volt, következő pedig márciusban lesz a budapesti. Megjegyzem egy olyan körzetben, ahol az EP választáson a Tisza megverte a Fidesz-KDNP-t.
Ettől függetlenül a Tisza már megmondta, hogy a jelenlegi parlamenti bohózatban nem vesz részt, szóval nem indul az időköziken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!