Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktorra úgy fogunk...

Orbán Viktorra úgy fogunk emlékezni mint Kádárra Rákosira vagy Horthyra évek múltán?

Figyelt kérdés
Ellentmondásos de ellentmondást nem tűrő hírhedett történelmi személyiségekre, akik így vagy úgy, erősen vagy erősebben, de pusztulásba taszították az országot a saját hatalmuk görcsös ragaszkodásaképpen.

2022. máj. 11. 10:02
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
20%

#38. Ez így egy érv nélküli semmi, amit előadsz. Esetleg támaszd alá gazdasági adatokkal, hogy mégis mi a fenét érzel te szabadesésnek, mert ez egyelőre csak a magánvéleményed, azt meg talán ne keverd össze a tényekkel!

"Szlovákia szintjét simán elérhettük volna"

A szoci kormányok alatt előztek meg minket, 2018-ban előztük őket vissza, amúgy 2012 óta ismét együtt növekszünk a régióval, a legtöbbször még jobban is, mint a régiós átlag. Te ne nagyon akarj szerintem másoknak észt osztani!

[link]

Az egybites, ballib munkásőrnyuggerek fideszjobbágyozása meg gondolhatod, mennyire meghat, főleg amikor látom, hogy érvek fogytán így próbálsz meg kihátrálni a vitából. :) Én amúgy elhiszem, hogy mivel utálod a kormányt, szeretnéd ha rosszak is lennének, de legnagyobb bánatodra az elmúlt 100 év legeredményesebb kormánya a mostani, gazdasági tekintetben legalábbis mindenképpen. Lehetne még jobb? Hogyne. A kihívói jobbak? Dehogy, egész Európa egyik legszarabbjai. Hát így.

2022. máj. 25. 14:03
 42/47 anonim ***** válasza:
90%
#35 Éveken át sokat és mélyen olvastam, foglalkoztam lélektannal (keleti spiritualitás, tudomány, tudományosan/tudománnyal ötvözött megfigyelések) ahhoz hogy tudjam mit beszélek.
2022. máj. 25. 15:16
 43/47 A kérdező kommentje:

2022-ben a panelprolik a vidéki jobbágyok a közmunkabérencek mind-mind a Fideszre nyomták ezt számos elemzés alátámasztja. Nagyjából a városi felvilágosult értelmiségi középréteg az ellenzékre szavazott. Vigyázz mit beszélsz 42-es mert magad alatt vágod a fát.

Csendben jegyzem meg, hogy az aki egy bölcsességi szintre eljut a lélektannal keleti tanokkal kapcsolatban az nem kérkedik vele, vagy nem ezzel győzködi az igazáról a másikat - én úgy látom hogy van még dolgod ebben a kérdéskörben is tanulni. Sok sikert!

2022. máj. 25. 15:56
 44/47 anonim ***** válasza:
#44 A kongruencia nyomkodásának van reális határa, ezt jelentené a vörös vonal. Aki nem ismeri a határait és/vagy nem tudja elfogadni őket, van még mit tanulnia az ne másokat okoljon emiatt hanem mutasson több alázatot és üljön vissza az iskolapadba. Szerinted én hogy csináltam?
2022. máj. 25. 16:57
 45/47 anonim ***** válasza:
#42. Jézusom, de nevetséges vagy! Reagálj inkább arra, amit írtam, persze ha tudsz.
2022. máj. 25. 17:58
 46/47 anonim ***** válasza:
#45 Ész nélkül rivalizálsz.
2022. máj. 25. 18:29
 47/47 anonim ***** válasza:
#46. Totál nem hat meg a sokadik semmitmondó személyeskedés.
2022. máj. 25. 19:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!