Orbán Viktorra úgy fogunk emlékezni mint Kádárra Rákosira vagy Horthyra évek múltán?
#38. Ez így egy érv nélküli semmi, amit előadsz. Esetleg támaszd alá gazdasági adatokkal, hogy mégis mi a fenét érzel te szabadesésnek, mert ez egyelőre csak a magánvéleményed, azt meg talán ne keverd össze a tényekkel!
"Szlovákia szintjét simán elérhettük volna"
A szoci kormányok alatt előztek meg minket, 2018-ban előztük őket vissza, amúgy 2012 óta ismét együtt növekszünk a régióval, a legtöbbször még jobban is, mint a régiós átlag. Te ne nagyon akarj szerintem másoknak észt osztani!
Az egybites, ballib munkásőrnyuggerek fideszjobbágyozása meg gondolhatod, mennyire meghat, főleg amikor látom, hogy érvek fogytán így próbálsz meg kihátrálni a vitából. :) Én amúgy elhiszem, hogy mivel utálod a kormányt, szeretnéd ha rosszak is lennének, de legnagyobb bánatodra az elmúlt 100 év legeredményesebb kormánya a mostani, gazdasági tekintetben legalábbis mindenképpen. Lehetne még jobb? Hogyne. A kihívói jobbak? Dehogy, egész Európa egyik legszarabbjai. Hát így.
2022-ben a panelprolik a vidéki jobbágyok a közmunkabérencek mind-mind a Fideszre nyomták ezt számos elemzés alátámasztja. Nagyjából a városi felvilágosult értelmiségi középréteg az ellenzékre szavazott. Vigyázz mit beszélsz 42-es mert magad alatt vágod a fát.
Csendben jegyzem meg, hogy az aki egy bölcsességi szintre eljut a lélektannal keleti tanokkal kapcsolatban az nem kérkedik vele, vagy nem ezzel győzködi az igazáról a másikat - én úgy látom hogy van még dolgod ebben a kérdéskörben is tanulni. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!