Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi új botrány után, hogy...

Ennyi új botrány után, hogy lehet, hogy még mindig nem mérgesek a magyarok Orbán Viktorra? Mi kellene hozzá, ha csak az elmúlt 2 év botrányai sem elegek?

Figyelt kérdés

tegnap 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Ameddig jobban élnek az emberek addig a botrányok nem hatnak.
tegnap 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
És jobban élnek? Van erre valamiféle statisztika?
tegnap 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Jobban élnek,nézd meg a bérek növekedését,meg a rengeteg támogatást amit a családok kapnak.
tegnap 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy az infláció elvisz minden bérnövekedést és támogatást.
tegnap 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Most már nem,bőven az infláció felett nőnek a bérek,a múlt évben is.2022-2023-ban volt nehezebb időszak,de azon már túl vagyunk.
tegnap 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:

És, hogy lehet, hogy a Nagy Márton, arról beszél, hogy hiányoznak az ÁFA bevételek, nem fogyasztanak a magyarok és baj van a gazdasággal?

Nem szokott veled beszélgetni?

tegnap 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

"Növekednek a bérek"...

Max nekem nyugaton. Amikor hazajárkálok a családhoz, mindig rengeteg pénzt hagyok abba az országba, annyira drága minden... Nem értem, hogyan élik túl a magyarok a mindennapokat ott...

tegnap 19:59
 8/8 Lord Gauldoth ***** válasza:
Aki még jelenleg is Fideszes azok hívők. Őket nem érdekli érv vagy tény, netán bizonyíték. Hiszik, higy a többinél jobb (kevésbé rossz) azt kész. Nincs mit tenni. Egész egyszerűen az agyuk megvédi őket attól, hogy 20-30 éve átbasszák őket. Megvédi őket a beismeréstől, hogy szemellenzősen csak azt fogadják el, ami még megerősíti őket. Hidd el, nyilvánosan lelőhetné Magyar Pétert és alig zuhanna a népszerűsége.
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!