Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mennyire gyakori, hogy...

Az mennyire gyakori, hogy valaki egyszerre polgármester, háziorvos, idős otthon vezető és fociklubelnök?

Figyelt kérdés
[link]

#Rizsák Ildikó szerint Nyírbogátnak kifejezetten előnyös, #hogy ennyi szerepet vállal, mert ezzel sokat spórol a település.
jan. 30. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Kis faluban ez elég gyakori lehet.
jan. 30. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy a munkáit hogyan tudja "rendesen" ellátni! Kezel egy beteget, erre felhívják telefonon, hogy polgármester asszony, magát keresik. Ha minden munkáját tisztességesen ellát,(amit, mondjuk, nem hiszek) össze fog roppanni. Az ottaniak is hibásak, mert ezt a testületnek nem szabadna megengedni, de én a Fideszes vezetésű testületekről már mindent el tudok képzelni.
jan. 30. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereket egyszerűen meg kell BECSÜLNI!
jan. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!