A Fideszeseknek most az arcukra fagyhat a mosoly, mert tényleg megindult az a kivándorlás amiről beszéltek, ha a Fidesz újra 2/3-dal nyer?
Én is elköltöztem Bécsbe, miután választások után megkértem a már kint élő haveromat, hogy adja be az önéletrajzomat a cégéhez. Egyből fel is vettek. Nem akarok számokat mondani, de nettóban is 4 és fél szer annyit adnak Bécsben mint Budapesten kaptam ugyanazért a munkáért. Valójában most jövök csak rá, hogy mennyire kihasználtak otthon, mint olcsó munkaerőt.
Jelenleg még ingázgatok haza a költözés meg a rokonok miatt, de a vonat mindig szarásig meg van telve amikor Nyugat fele megyünk, sokan ülnek az ajtók meg a budi mellett is olyannyira tele van a vonat. Viszont amikor visszafele jövünk, majdnem üres.
Továbbá pár napja tudtam meg, hogy a csapatba június elején érkezik 2 új tesztelő és június közepe felé egy új fejlesztővel egészülünk ki. Mindhárman magyarok lesznek... egy teljesen nemzetközi team-be. Egészen "véletlen" egybeesés.
Tudom, hogy ez még mind egybevéve sem reprezentatív, de azért erős jelzés értékű. Emlékszem a Fideszesek röhögtek az ilyen kommenteken, hogyha a Fidesz nyer megint, akkor elköltözök innen, mert hogy "Jaj libsik, ti már 12 éve folyamatosan ezt mondjátok, hogy elköltöztök innen :D azt mégis itt veritek a micsodátokat még mindig... :D"
Viszont most már tényleg eljött az a pont amikor az autokrácia teljesen megszilárdult és tényleg semmi kilátása nincsen ennek az országnak. Óriási infláció is van meg minden. Most már mondhatjuk, hogy az arcukra fagyhat a mosoly a Fidesz szavazóknak, mert valóban az értelmes réteg már kivándorol, és csak a Fidesz szavazó nyugdíjasok, cigányok, erdélyiek és egyéb határon túliak maradnak, akikkel aztán sokra fog menni az ország...
Ha s.arul éltél, akkor ellenzéki kormány alatt se változna ez szignifikánsan (max 1-2 kivétellel, de ettől tekintsünk el), ha te a Marky Zay Péter meg Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc iránti vonzalmad miatt itt maradnál a s.ar életedben, akkor nem vagy értelmes ember.
Ha most jól élsz, megvan mindened, barátok körülötted, család és anyagi biztonság és boldog vagy, de ezt az egészet csak azért adod fel, mert Orbán Viktort betegesen gyűlölöd, akkor sem vagy értelmes.
Nincs egyetlen értelmes ember sem, aki ezért megy el, mert ez a mentalitás hordozza az értelmes negáltját.
A Fideszeseknek nem fog az arcukra fagyni a mosoly, mivel egy átlag Fideszes szavazó ára 3kg krumpli!
Akár provokáció a kérdés, akár nem, nem tudom mit vársz egy olyan országban, ahol elhitték az emberek, hogy ha az ellenzékre szavaznak, akkor mindnyájunkat elhurcolnak az Ukrán frontra?
Mit vársz egy olyan országban, ahol rendőrök, ápolók, tanárok járnak be nap mint nap megalázó fizetésért dolgozni meghunyászkodva, egy szó nélkül?
Mit vársz egy olyan országban, ahol tapsikolva veszik fel az emberek a csokot, babavárót, meg a többit, és hálásak érte, mert egyszerűen nincs annyi eszük, hogy ha ezeket nem vezette volna be a Fidesz, akkor most nagyjából fele annyiért tudnának ingatlant venni?
Mit vársz egy olyan országban, ahol 12 éve "harcolunk" mindenféle nemlétező ellenségekkel?
A Fideszeseknek egy esetben fagyhat az arcukra a mosoly, ha egyszer az EU tényleg beváltja a fenyegetéseit, és elzárja a pénzeket!
Sok volt mára a 444, feküdj le aludni.
Ezerszer el lett mondva, hogy adjon az ellenzék vállalható alternatívát.
MZP, Gyurcsány, Karácsony, Jakab nem ilyenek.
Változást akartok ? Zavarjátok el a p.csába ezeket a tetveket és keressetek normális politikai vezetőket. Ha ez meglesz akkor lesznek szavazók és lesz kormányváltás is. Addig marad a fidesz.
"A Fideszeseknek nem fog az arcukra fagyni a mosoly, mivel egy átlag Fideszes szavazó ára 3kg krumpli!"
Azt vágod, hogy ez mekkora öngól? Mert ha ez így lenne, az a gyakorlatban annyit jelentene, hogy az ellenzék egy akkora nagy nulla, hogy még 3 kiló krumplival sem képesek jobbat felmutatni :D
a Kivándorlás egyik oka, hogy a fiatalok inkább az Europai Unioba szeretnének élni, és nem a Balkáni illetve a Putyini Oroszországhoz akarnak kötődni.
Én is kimennék, ha lenne rá lehetőségem... hogy mit csinál a következő 4 évben, hőn szeretett vezérünk, remélem nem léptett ki az Unioból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!