Amikor Gyurcsány idején elmentek az országból a magyarok, mindenki fel volt háborodva, most azt mondják a Fideszesek, kalandvágyból mennek, ebben mi a logika?
2006-ba amikor is már 100%-ban nyitott az EU más tagországoknak a munkavállalás szempontjából, akkor indult
meg a hullám.
akkor is és most is csak azért mennek ki/el mert lehetőségük van rá, és semmi köze annak, hogy ki van hatalmon.
Ha az EU nyugati országai nem adnának rá lehetőséget akkor szerinted mennének? Nem.
Tévedsz. Nagyobb hullám 2011 ben indult ekkor Ausztria és Németország kinyitotta a munkaerő piacát
Ahha persze :)
Felénk konkrétan az elmúlt 30 évből meg a sok liberális proliból van elege az embereknek, akik mást nem tudnak csak kifogásokat keresni meg az éppen aktuális kormányt szidni meg a segélyt várni.
Kérdező (3-as)
"...egyre nagyobb félelemben élnek itthon azok, akik nem fideszesek."
Ekkora baromságot hogy bír írni valaki?
Én nem félek, holott a kutya nem kérdezte tőlem, hogy "milyenes" vagyok és meghirdetni sem szoktam.
A szomszédom aki jobbikos sem fél, a másik mszp-s, az sem fél. A barátaim, ismerőseim sem félnek.
Ha te félsz valamitől, akkor nyilván valami köztörvényes okod van félni és tényleg jobban teszed, ha elhúzol!
Egyébként nevetséges próbálkozás most ez, hiszen eddig pont az volt, hogy a fideszes fél migránsoktól és mindentől, ezért szavaz a Fideszre, mert az garantálja, hogy megvédi őket. Most meg kiderül, hogy nem a fideszes fél, hanem a nem fideszes! Hol így, hol úgy, ahogy éppen praktikus, csak fröcsögni lehessen!
Aztán azt is elárulnád, hogy mi a franctól félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!