A Fideszeseknek most az arcukra fagyhat a mosoly, mert tényleg megindult az a kivándorlás amiről beszéltek, ha a Fidesz újra 2/3-dal nyer?
Én is elköltöztem Bécsbe, miután választások után megkértem a már kint élő haveromat, hogy adja be az önéletrajzomat a cégéhez. Egyből fel is vettek. Nem akarok számokat mondani, de nettóban is 4 és fél szer annyit adnak Bécsben mint Budapesten kaptam ugyanazért a munkáért. Valójában most jövök csak rá, hogy mennyire kihasználtak otthon, mint olcsó munkaerőt.
Jelenleg még ingázgatok haza a költözés meg a rokonok miatt, de a vonat mindig szarásig meg van telve amikor Nyugat fele megyünk, sokan ülnek az ajtók meg a budi mellett is olyannyira tele van a vonat. Viszont amikor visszafele jövünk, majdnem üres.
Továbbá pár napja tudtam meg, hogy a csapatba június elején érkezik 2 új tesztelő és június közepe felé egy új fejlesztővel egészülünk ki. Mindhárman magyarok lesznek... egy teljesen nemzetközi team-be. Egészen "véletlen" egybeesés.
Tudom, hogy ez még mind egybevéve sem reprezentatív, de azért erős jelzés értékű. Emlékszem a Fideszesek röhögtek az ilyen kommenteken, hogyha a Fidesz nyer megint, akkor elköltözök innen, mert hogy "Jaj libsik, ti már 12 éve folyamatosan ezt mondjátok, hogy elköltöztök innen :D azt mégis itt veritek a micsodátokat még mindig... :D"
Viszont most már tényleg eljött az a pont amikor az autokrácia teljesen megszilárdult és tényleg semmi kilátása nincsen ennek az országnak. Óriási infláció is van meg minden. Most már mondhatjuk, hogy az arcukra fagyhat a mosoly a Fidesz szavazóknak, mert valóban az értelmes réteg már kivándorol, és csak a Fidesz szavazó nyugdíjasok, cigányok, erdélyiek és egyéb határon túliak maradnak, akikkel aztán sokra fog menni az ország...
Unalmas már a mese.
Mindig volt kivándorlás, a kormánypárttól függetlenül
Oké, elköltöztél rendben. Már csak azt nem értem, ezt miért kell itt a gyk-n a politika kategóriában világgá kürtölni?
Mellesleg rettenetesen kínos érzést keltett bennem a kérdés miközben olvastam, mintha egy kisiskolás gyerek durcázna.
"Köszönjük a mesét, de este 8 után kellett volna..."
Mert te nem mész reggel dolgozni? Eltart az összelopkodott alumínium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!