Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ballibek! Ezért is veszítettet...

Ballibek! Ezért is veszítettetek! Ennek ellenére folytatjátok?

Figyelt kérdés

[link]

Vidéken és jelenlegi határainkon túl is élnek magyarok. Ez ennyire bonyolult, hogy egyiküket sem tudtátok érdemben megszólítani? Miért csodálkoztok a Fidesz ismételt kétharmados győzelmén?

2022. máj. 6. 10:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

#20 Ja, ez a Sajó Dávid? Kikerestem a cikket, éppen hogy nagyon is elismerően ír Herceg Erikáról, és a magyar nyelvtudásáról is elismerően ír. A pontos idézet így hangzik:

"Beszélgetésünk első perceiben engem is meglepett, hogy Herceg mennyire tökéletesen beszél magyarul, alig van akcentusa, pár eltolódott hangsúlyból és félreragozásból derülhet csak ki, hogy határon túli."

Hát bizony ezt Bohár nem egészen pontosan idézte, de jó, biztos nem szándékos volt, csak "eltévesztette".

Látod-látod már megint nem néztél utána, de itt van cikk most utána olvashatsz: [link]

De továbbra is az a kérdésem, hogy kommentelőkről, akik ezeket a rosszindulatú ukránozós kommenteket irták, róluk vajon honnal lehet tudni, hogy ballipsik, vagy jobblipsik? Az nem fordulhat elő, hogy hogy a jobblipsik megláttak egy szerintük ballipsi cikket, és elkezdtek dühödten "ukránozni"?

2022. máj. 6. 12:47
 22/27 A kérdező kommentje:
Olvastam az eredeti cikket is, természetesen. Ja, hát miért is lepődik meg azon valaki, hogy egy magyar tökéletesen beszél magyarul. Csak néha félreragoz (meg félre is szavaz?). Ez megint az a fajta hozzáállás, amivel a vidék Magyarországát illették MZP-vel az élen. De ha neked nem ez jött le a cikkből, attól még nekem ez.
2022. máj. 6. 12:53
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
#22 Hát akkor nagyon elfogult vagy. Erről csak ezt tudom mondani.
2022. máj. 6. 12:56
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor örülj neki, hogy te szerinted nem vagy az.
2022. máj. 6. 12:59
 25/27 anonim ***** válasza:
90%
Ez a Bohár Dániel még a többi közpénzen élősködő agymosott fideszhuszárhoz képest is kiemelkedően tenyérbemászó.
2022. máj. 6. 13:21
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
MZP már önmagában elég volt a dologhoz.
2022. máj. 7. 04:08
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy sokan feltett kérdés címen magamutogatásra használják az oldalt, utána meg megy a sírás hogy milyen rossz az élet.
2022. máj. 7. 05:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!