Munkanélüliek hogy bírjátok? Ki mennyi ideje van othon, hogy veszítettétek el a munkátokat, milyen az anyagi helyzetetek?
2es 170ezer egy hónapba hogy jön ki lomizgatással?
Koszi a válaszod egyébként
Én 2017 szeptemberétől 2018 júliusáig voltam munkanélküli, keleti megyeszékhelyen, 0 megtakarítással. Egy földi pokol volt. Anyámék tartottak el. A gépjárművemtől nem akartam megválni, azt nagyapámék finanszírozták addig, viszont karbantartására nem volt pofám pénzt kérni, így annak ma is nyögöm az árát. Állandóan depressziós voltam, legtöbb helyről nem válaszoltak, ahol eljutottam az állásinterjúig/próbanapig, onnantól többet nem hallottam róluk. Ebből 2 állásinterjú protekciós ajánlással történt.
Végül egy harmadik protekciós helyre felvettek napi bejelentéssel havi 130ért. Azóta onnan sikerült tovább lépnem szintén protekcióval az állami szférába, relatíve egész jó pénzért.
Tanulságom az volt, hogy ami túl szép, hogy igaz legyen, az bizony az. Illetve az, hogy minimum 1 millió forint megtakarítás csücsüljön a számlámon, mert mégegyszer ezt a szégyent nem élem túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!