Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélüliek hogy bírjátok?...

Munkanélüliek hogy bírjátok? Ki mennyi ideje van othon, hogy veszítettétek el a munkátokat, milyen az anyagi helyzetetek?

Figyelt kérdés
Csak a munkanélkulieknek szól a kérdés vagy akinek van kozeli hozzátartozója az.

2020. okt. 9. 10:50
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
8%
Soha nem voltam munkanélküli
2020. nov. 4. 14:12
 12/57 A kérdező kommentje:
5ös , válaszolj nyugodtan miért ne?
2020. nov. 13. 15:01
 13/57 anonim ***** válasza:
90%
én 6 hónapja vagyok munkanélküli élvezem nagyon van még 1 évi lovém...de lomizok is azért
2020. nov. 14. 18:28
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen a héten "léptem" be a munkanélküliek csoportjába ténylegesen.

Az esélyeim minden bizonnyal még rosszabbak lesznek, hiszen ez is bezár, az is bezár. Bezárt helyre meg nem kell ember.

Tartalék van, de csak pár hónapra elég.

Úgyhogy nagy eséllyel rossz életszakasz fog elkövetkezni, legalábbis pénz szempontjából.

2020. nov. 14. 19:11
 15/57 anonim ***** válasza:
74%
Röviden: sz*r. Szüleim kénytelenek eltartani. Amióta kijöttem az egyetemről csak az elutasításokat kapom, hiába jelentkezem rengeteg helyre, még egy telefonos interjú sincs. Mindezt azért, mert nem voltam Erasmuson. Mint kiderült, csak az számít a munkáltatóknak.
2020. nov. 30. 20:22
 16/57 anonim ***** válasza:
90%

Én is voltam 8 hónapig munkanélküli, otthon éltem a szüleimmel. Szerencsére nálunk "ami a tiéd, az az enyém is" elv van gyerekkorom óta, úgyhogy nem volt lelkiismeret furdalásom, hogy ők tartanak el. Inkább csak az elvesztegetett idő fájt, amiben tapasztalatot gyűjthettem volna.

Egyébként most a tanácsom mindenkinek, hogy ne ragaszkodjatok a szakmátokhoz. Olvastam valakinél, hogy bezártak az éttermek, és nincs szükség vendéglátósra. Igen, de helyette szükség van szerintem egy csomó futárra, esetleg szociális munkásra, de olyan munkákat is kereshettek, ahol bútorpakolás van egy költözéshez, kerti munka, vagy gyerekfelvigyázás, szórólaposztás, újságkihordás. Lehet, hogy 1-1 napok, de a semminél több, és a közösségi oldalon, csoportokban azért találni ilyesmiket is.

2020. nov. 30. 23:38
 17/57 A kérdező kommentje:

utolsó előtti:

Erasmuson? mit értesz ez alatt??

2020. dec. 1. 07:45
 18/57 anonim ***** válasza:
89%
#17: Ez egy lehetőség egyetemistáknak, hogy kimehetnek fél évre külföldre tanulni, már ha van rá pénzük. Ez csak egy lehetőség, mégis sok munkáltató fontosabbnak tartja, mint a gyakornokoskodást.
2020. dec. 1. 08:29
 19/57 anonim válasza:
100%
Nekem apám lett munkanélküli még júnuisban, ami havi -200 ezret jelent. (Anya 170 körül keres :/ ) Nagyon nehezen bírjuk. Én még tanulok, így nem is nagyon tudok besegíteni ami elég rossz érzés.
2020. dec. 1. 09:01
 20/57 A kérdező kommentje:

sajnálom utolsó , nem könnyű, és 3hó után ha jól tudom már álláskeresésit sem kap.

Hogy bïrja apud? nem lett depis, vagy bevállal 1-1 munkát még itt ott ahol lehet..?

2020. dec. 1. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!