Munkanélüliek hogy bírjátok? Ki mennyi ideje van othon, hogy veszítettétek el a munkátokat, milyen az anyagi helyzetetek?
29es vagyok, szerencsére ilyen nálunk nincs, sőt, most adtak gyógyszerre (tegnap sikerült megfázni), viszont ma direkt úgy telefonáltam állásügyben, hogy hallják, ez talán hatott, inkább az összezártság kis helyen lesz a gond a továbbiakban.
Amúgy ma akiket felhívtam, közölték, jövő héten beszéljünk, mert sokszoros a túljelentkezés.....amúgy a gyárak megint elkezdtek leépíteni embereket.....
#31: ez így van. Hallottam, hogy egy adott gyárból 30(!) embert küldtek el.
#33: én már másik megyében is keresek állást.
korona előtt mondtam fel, mert idegileg nem bírtam a napi ordibálást. Volt, aki nyugtatót szedett. 1-2 normálisabb hónapom volt, azóta...no comment.
Nekem volt már ennél rosszabb, de nem tudom mi lesz. Járok interjúkra, de a komolytalan, nem tudják mit akarnak cégek hívnak be (pl 5 perces interjúban a családi hátteremben áskálódik), ahová tökéletes lennék, elutasítanak. Ez visel meg leginkább. Annak örülök, hogy Pesten ingyenes a bkk bérlet. Délelőtt eljárok ide-oda, "lesétálom" az aktuális feszültséget.
Tudtam már 1 éve, hogy eljövök, ezért gyűjtöttem.
Még mindíg van melóm, és fizetést is emeltek...
Párom tavaly decemberre vesztette el a valutás munkáját, de most kezdett egy másik helyen eladóként egy 30 assal kevesebbért.
Nekem jövő hónaptól indul a másodállásom is, ha igaz, de ha mégsem akkor más beugrós után nézek így a nyári szezonra.
"Nem fáradunk el, nem ingunk meg és nem vallunk kudarcot!"
Kimaradt: Hajdú -biharban azért sokkal nehezebb.
Hiába írsz dunántúlról ha ott van meló, itt ugyanolyan sza,r a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!