Munkanélüliek hogy bírjátok? Ki mennyi ideje van othon, hogy veszítettétek el a munkátokat, milyen az anyagi helyzetetek?
Figyelt kérdés
Csak a munkanélkulieknek szól a kérdés vagy akinek van kozeli hozzátartozója az.2020. okt. 9. 10:50
52/57 anonim válasza:
Végre sikerült munkát találnom. A vicc az, hogy pont pár napja töröltek ki a munkaügyiből, mert nem fogadtam el a felajánlott bruttó 110 000 Ft-os munkát...
53/57 anonim válasza:
Online kezdtem pénzt keresni, eddig egészen jól megy :)
54/57 anonim válasza:
26-os vagyok. 1 év 1 hónap sikertelenség után sikerült elhelyezkedni. Új szektorban vagyok, de a semminél ez is jobb és még a fizetésem is több.
Az egészben az az irónia, hogy a cég keresett meg engem tök random és nem fordítva.
Aki még próbálkozik annak kitartást!
55/57 anonim válasza:
Utolsó:
Hol jelentkeztél hogy téged keresett meg a cég , vagyis honnan tudott rólad?
Köszi
56/57 anonim válasza:
55#
Van profilom Profession és Cvonlineon (meg még pár kisebb oldalon is). Előbbin talált meg a cég.
57/57 anonim válasza:
Próbaidő utolsó napján rugtak ki, kb 2 hete. Azóta sehonnan nem hívtak vissza, kivéve egy visszautasítás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!