Kit veszítettetek el Covidban?
Van még rajtam kívül valaki, aki elveszítette családtagját a járvány miatt? És nem tudja feldolgozni? Én nem tudom túltenni magam, azon, hogy meghalt az anyukám. Nagyon fiatal volt. Apukám 2 éve halt
meg . Anyukám egy hónapja. Lélegeztetőn halt meg. Van párom, de már családom nincsen. Szorongok egyedül. Nem tudok koncentrálni, a memóriám nulla lett. Azt hiszem, elment az eszem a sokkhatás miatt. Nem tudok örülni semminek. Élni sincsen kedvem. Valószínűleg tőlem kapta el a vírust. Ezt sem tudom feldolgozni.
Kíváncsi vagyok, jár-e hasonló cipőben valaki?
Részvétem! Elhiszem, hogy borzalmasan nehéz lehet. De ne okold magad, nem te tehetsz róla.
Én szerencsére családtagot, közeli ismerőst nem veszítettem el, csak távolabbi ismerőst, de az is elég kemény, nagyon félek én is, hogy megfertőztem-e valakit.
A feleségem nagybátyját és annak élettársát. Ezen kívül ami a legnehezebb volt, édesanyám öngyilkos lett egy évvel ezelőtt. Skizofréniában szenvedett már évtizedek óta. Nem tudom, hogy a Covid hozzájárult-e a döntéséhez.
Isten segítségével dolgoztam/dolgozom fel a történteket. Neked is azt tudom ajánlani, hogy ismerd meg Őt a Bibliából. Szívesen segítek benne, ha írsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!