Kit veszítettetek el Covidban?
Figyelt kérdés
Van még rajtam kívül valaki, aki elveszítette családtagját a járvány miatt? És nem tudja feldolgozni? Én nem tudom túltenni magam, azon, hogy meghalt az anyukám. Nagyon fiatal volt. Apukám 2 éve halt
meg . Anyukám egy hónapja. Lélegeztetőn halt meg. Van párom, de már családom nincsen. Szorongok egyedül. Nem tudok koncentrálni, a memóriám nulla lett. Azt hiszem, elment az eszem a sokkhatás miatt. Nem tudok örülni semminek. Élni sincsen kedvem. Valószínűleg tőlem kapta el a vírust. Ezt sem tudom feldolgozni.
Kíváncsi vagyok, jár-e hasonló cipőben valaki?
2021. ápr. 1. 19:08
11/13 anonim válasza:
Tegnap a nagypapámat
Nem kellett volna meghalnia, egy évig vigyáztunk rá, de sürgős műtét miatt be kellett feküdnie, a kórházban pedig elkapta...
12/13 anonim válasza:
A papámat. Igaz, nem covid miatt. Az oltást kapta meg 98 éves legyengült szervezetébe. Az immunreakció volt a magas láz, nem élte túl. :(
13/13 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami történt veled... Én minden egyes nap szorongva alszom el, hogy el ne kapják a beteges szüleim. Mikor én elkaptam rettegtem, hogy el e kapták tőlem. Ismerősömtől az apukája kapta el és el is hunyt. Könnyű így mondaani tudom... De nem tehettek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!