Veszítettétek el munkátokat depresszió miatt?
Van itt valaki, aki azért nem sikeres az életben, mert a betegség/visszaesés tönkreteszi?
(Munkaképtelenné válik, nem tud koncentrálni, hibázik, csak aludni akar. Nem tud teljesíteni.
2.-nak. létezik olyan, hogy melankólia, meg szomorkodás, de a klinikai depresszió nem az. Óvatosan kell vagánykodni, mert akinek van idegrendszere, az nem védett tőle. Egy lehangoltsággal lehet dolgozni, súlyos depresszióval még a légzés is megerőltető.
Kérdezőnek: Én elvesztettem a munkámat, kocsimat, barátaimat, mindenemet.
Azóta mi lett veled, kedves kérdező?
Ugyanez a sztori volt nálam. Alkoholista szülő, stb. Azt tapasztaltam, hogy az ssri rontott az állapotomon végül. A letevése után durvábban jöttek elő a tünetek. Szerintem többet árt, mint használ. Nem engedi a szerotonin visszavételét(szelektív szerotonin visszavétel gátló innen az ssri elnev. - selctive serotonin reuptake inhibitor)
Ezzel a szervezet még kevesebbet állít elő, mert magas a szintje(gyógyszer miatt) aztán elhagyod, még szarabbul leszel. Pszichoterápia kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!