Vidéken és jelenlegi határainkon túl is élnek magyarok. Ez ennyire bonyolult, hogy egyiküket sem tudtátok érdemben megszólítani? Miért csodálkoztok a Fidesz ismételt kétharmados győzelmén?
1# "MZP, akit kifejezetten érdekeltek a határon túli magyarok"
MZP migránsokként tartotta számon a határontúli magyarokat. Csaxólok😁
2022. máj. 6. 11:12
12/27 anonim válasza:
1! Én tudom, hogy miért nem fogadták szívesen, és el is mondom, ha érdekel.
Azért nem kértek belőle, mert ő képviselte a nyíltan radikális magyargyűlölő dk-t, a "nemzeti sorskérdésekkel nem foglalkozunk" jobbikot, a magyarokkal szmben románokat támogató romentumot, és 2004 dec. 5. minden bűnösét. Sajnos mzp minden jószándéka kevés ahhoz, hogy ezt ellensúlyozza. Miért kellett volna neki elhinniük, hogy mostantól más lesz a baloldalhoz fűződő viszonya?
2022. máj. 6. 11:13
13/27 anonim válasza:
#10: Miért ne tudnák megemészteni? Csobot Adél is partiumi, vele sem volt senkinek gondja emiatt.
#11: Ez viszont konkrétan hazugság, meghallgattam amikor a migránsokról beszélt, külön kiemelte, hogy nem a határon túli magyarokról beszélt, csak azt a részt persze már nem tették eléd tálcán.
#12: Ezt megértem, de a párbeszéd szerintem akkor is szükséges lenne. A végtelenségig nem lesz a Fidesz sem a hatalmon, senkinek sem jó, ha ennyire elmérgesedik a helyzet. Ha valakiben megvan a jószándék, azzal szerintem élni kell, már csak a közhangulat és a két tábor közötti szakadék csökkentése miatt is.
2022. máj. 6. 11:22
14/27 anonim válasza:
#13 a határon túli magyarokat a migránsokhoz számolta ez tény és más komoly személyeskedő durvaságokat is vágott a fejükhoz. Hogy ezek után egy interjúban MZP a korábbi tetteit hogy értelmezi teljesen független ettől
2022. máj. 6. 11:28
15/27 anonim válasza:
#14: Az első erről szóló beszédében is beszélt már erről, nem utólag magyarázkodott. De mindegy, elfogult vagy, meggyőzni pedig nem akarlak.
2022. máj. 6. 11:31
16/27 anonim válasza:
#11 Rosszul tudod, MZP Nem tartotta migránsokként számon a határon túli magyarokat. Ezt csak a fideszesek terjesztették el róla teljesen alaptalanul. Először Deák Dániel kommentelte ezt a hülyeséget egy videója, (vagy élő bejelentkezése) alá. Pedig abban a videóban még külön ki is hangsúlyozta, hogy a határon túliak nem számítanak migránsoknak, mert nekik útlevelük, munkavállalási engedélyük van, tehát ők munkavállalás szempontjából magyaroknak számítanak. De Deák Dániel joggal számíthatott arra, hogy úgysem fogjátok megnézni a videót, hogy leellenőrizzétek, hogy tényleg igaz-e amit írt. Ezért aztán bátran terjeszthette a valótlan állítását, amit később még nagyon sok fideszes, az egész megafonos brigád is átvett tőle. (Sőt egyszer még a kétfarkús Kovács Gergő is átvette.) Biztos az ilyen, és ehhez hasonló álhírekből tájékozódtak a határon túliak is, ahelyett, hogy után néztek volna, hogy mi is az igazság. MZP 2010-ig Fidesz szavazó volt, és azon bizonyos népszavazáson ő is igennel szavazott. Azóta ugyan kiábrándult a Fideszből, de csak a korrupció, és a jogállam lebontása miatt. A határon túli magyarokhoz való viszonyulása ettől még nem változott meg.
2022. máj. 6. 11:43
17/27 anonim válasza:
16# MZP kijelentette hogy x évben, talán tavaly nem tudom ennyi db migránst engedett be Orbán Viktor ő megnézte a statisztikát. Megnézte a fidesz is és abban a számban a határomtúli hazatelepült magyarok is benne vannak ergo mégis csak migránsokként tartotta őket számon MZP
2022. máj. 6. 11:48
18/27 anonim válasza:
#17 Pont erről a videóról beszéltem. Nagyon is kihangsúlyozta, hogy ebben az adatban a határon túli magyarok nincsenek benne, mert ők magyarnak számítanak. Csak annyi eszetek van, hogy egyikőtök sem nézte meg azt a videót, hanem mindent elhisztek a fideszes propagandának. Csont nélkül benyaltok tőlük mindent, anélkül hogy utána néznétek, hogy tényleg igazat beszélnek-e.
2022. máj. 6. 12:00
19/27 anonim válasza:
Kérdező! Ha már ennyire szeretsz kérdezgetni, kérdezd már meg ezt a Bohár Dánielt, hogy honnan lehet azt tudni, hogy ezeket az "ukránozós" kommenteket pont a "balliPsik" írták? Tudtommal pont a balliPsiknek amúgy sincs semmi bajuk az ukránokkal. Ellentéteben a jobbliPsikkel, akik itt a gyakorin is már olyant is írtak, hogy megérdemelnék az ukránok, hogy Putyin atombombát dobjon rájuk.
2022. máj. 6. 12:18
20/27 A kérdező kommentje:
Bohár erre a ballib díszpintyre gondolt, aki itt "ukránozott":
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!